Alarm

Hvilken artikel kunne du tænke dig at læse?

Alarm – afskræk tyvene fra at forsøge!


I Danmark har vi længe været udsat for masser af indbrud, hvor der eksempelvis fandt ca. 33 tusinde tilfælde sted i løbet af 2015 (læs mere her). Selvom dette tal er et udtryk for et fald i antallet af indbrud, er det stadigt højt, og det bør kunne sænkes yderligere. I den kamp er alarmsystemer et effektivt våben, som alle – private som erhverv – vil have gavn af at anskaffe sig. Alarmsystemer kommer i mange forskellige slags, og hvilken du bør vælge afhænger naturligvis af din specifikke situation. Gennem årene er disse systemer blevet mere og mere populære, og kvaliteten af dem er steget voldsomt, hvilket betyder, at de tilbyder en rigtig god sikkerhed.

 

Fakta om alarmsystemer

Alarmsystemer er systemer, der er designet til at give et signal, når ubudne gæster, forsøger at tvinge sig adgang til en bygning, hvor de ikke har noget at gøre. Som nævnt kan du få mange forskellige slags alarmsystemer, og her får du et overblik over de mest gængse muligheder.

 

+ LYDALARM

Du har sikkert oplevet af nogen er kommet til at røre en bil, hvorefter alarmen begynder for fulde udblæsninger. Det er et eksempel på en alarm med lyd, som oftest er den billigste løsning, når du skal vælge alarmsystem. At det er en billig løsning, betyder dog ikke, at det er en dårlig en slagsen, da den høje lyd stresser tyven og alarmerer nabolaget, så risikoen ved indbruddet stiger.

 

+ SMS-SYSTEM

Denne løsning er for det meste lidt dyre end et lydsystem, men det kan bestemt være en rigtig god investering. Systemet fungerer ved, at du modtager en sms, når din alarm udløses, hvilket betyder, at du altid har styr på, hvad er sker i dit hjem, uanset hvor du befinder dig.

 

+ ALARM MED TILKOBLET VAGT

I toppen af prisstigen finder vi alarmsystemerne med tilknyttet vagt, som er designede til at give dig den størst mulige sikkerhed. Når alarmen udløses i dit hjem eller i din bygning, sendes der et signal til en vagtcentral, der så kan sende en mand ud for at undersøge situationen. Med dette system er dine bygninger altid i gode hænder, og det er pengene værd, hvis du eksempelvis er firmaejer.

 

Derfor skal du anskaffe dig et alarmsystem

Det har stor betydning for os, at vi kan føle os trygge, når det kommer til vores hjem og ejendele, og her er alarmsystemer et effektivt værktøj. Alarmsystemer har en forebyggende effekt, da de ofte afskrækker tyve fra at forsøge med et indbrud. Derfor er det vigtigt, at du tydligt markerer, at din bolig eller bygning er tilkoblet et alarmsystem, så du viser tyvene, at de løber en risiko.

Dette kan du eksempelvis gøre ved, at sætte de klistermærker op, som normalvis følger med, når du modtager dit alarmsystem. Tryghed er bestemt pengene værd, og som nævnt er der muligheder i forskellige prisklasser, så der findes løsninger for alle, om det drejer sig om et alarmsystem til dit hjem, din virksomhed eller din bil.

 

Top