Alarm

Dyrlægens svar på bedste vagthund

Dyrlægens svar på bedste vagthund - Artikel Banner

Bedste vagthund – Dyrlægens svar

Hunden er som bekendt menneskets bedste ven. Siden tidernes morgen har hunden været vores tro følgesvend og beskyttet os mod udefrakommende trusler og farer.

 

Hvilken firbenet ven skal du vælge?

Det er altid dejligt at have et firbenet medlem af familien. En glad og ivrig sjæl, som løber dig i møde, når du kommer hjem fra arbejde. Men det er langt fra den eneste fordel, der er ved at anskaffe sig en lodden ven. Hunden er den oplagte kandidat til at holde dit hjem trygt og sikkert. En god vagthund sikrer, at du og din familie kan sove godt om natten velvidende om, at den nok skal vække jer, hvis der er fare på færde.

 

Hvad klassificerer en god vagthund?

Det er vigtigt at gøre sig klart, at en hund ikke bare er en hund, og alle hunde er ikke velegnede som vagthunde nødvendigvis. En hunds evner og personlighed er i høj grad dikteret af den race, som hunden tilhører.

 

En god vagthund er loyal og kender sine venner fra sine fjender. Det nytter ikke noget, at den er så imødekommende, at den lægger sig for indbrudstyvens fødder, men det duer bestemt heller ikke, at den knurrer og gør af dine børn, postbuddet eller din venligsindede nabo.

 

Vagthunden skal opdage ubudne gæster og andre farer midt om natten, så den skal have nogle fintunede instinkter, der vækker den ved det mindste tegn på utryghed. Den skal samtidigt være god til at modtage ordre og efterleve kommandoer, så du kan kalde den til dig, hvis det bliver nødvendigt.

 

Rent overfladisk er det også en god idé at finde sig en vagthund af en vis størrelse, da det er med til at intimidere eventuelle tyveknægte.

 

Top-3 over de bedste vagthunde

Der er flere hunde, som er velegnede vagthunde, men her kommer en liste på tre af de allerbedste.

 

  • Schæferhunden er ifølge mange dyrlæger en god vagthund, fordi den både er adræt og god til at modtage kommandoer. Af samme grund bliver denne race ofte brugt af politiet og militæret.
  • Rottweileren er en hund, der er kendt af mange som værende en aggressiv hunderace. I virkeligheden er den loyal og kærlig men skeptisk overfor fremmende. Dette gør den til en oplagt vagthund.
  • Dobermann er en hunderace, som er loyal og omsorgsfuld af natur. Det har en god snude for at opfange farer og reagerer hurtigt på de mindste tegn.
Andre artikler
Er du ordentligt tyverisikret?

Tyverisikring til hjemmet og virksomheden Tyverisikring af e…

Derfor bør du overveje alarmovervågning

Derfor skal du vælge alarmovervågning   Enhver boligejer ken…

Tyverisikring af bolig

Hvordan du kan sikre din bolig mod tyveri Har du før oplevet…

Seneste indlæg
Brug for midlertidig, men tyverisikker opmagasinering?

I en verden, hvor sikkerhed er af største betydning, er det …

Indbrudssikring med balusterhegn

Balusterhegn - en elegant sikkerhedsløsning til dit hjem Når…

Godkendte nøgletyper af forsikringsselskaber

Når det kommer til forsikringsdækning for tabte eller stjåln…

Alternate Text
Top