Alarm

Tyven bliver ude, når alarmen går

Tyven bliver ude, når alarmen går  - Artikel Banner

Undgå indbrud med alarmsystem

Selvom indbrudstallet har været stabilt faldende i Danmark siden år 2011, oplever mange danskere stadig indbrud i deres boliger. Det er især i det mørke halvår og i de generelle ferieuger, at mange oplever indbrud i deres boliger. Èn måde at beskytte sig selv mod ubudne gæster er ved at installere et alarmsystem. Man kan både finde et alarmsystem til private og erhverv, som beskytter både privatboligen og arbejdspladsen mod ubudne gæster.

 

Hvad er forskellen på et alarmsystem med og uden abonnement?

Det er ikke til at se det, hvis man ikke ved det - men der er faktisk forskel på et alarmsystem med og uden abonnement.

En alarm med abonnement er en alarm, du lejer for et fast månedligt beløb. Derudover betaler du for at få en montør til at installere alarmen, eller hvis du skal have lavet nogle justeringer i løbet af den tid, du har alarmen. Med en alarm med abonnement slipper du altså for ansvaret og skal blot kontakte alarmselskabet, hvis din alarm driller. Dog er du bundet af de månedlige faste udgifter ved at have alarmen.

En alarm uden abonnement er en alarm, du ejer. Det er en billig løsning, da der ingen faste månedlige omkostninger er forbundet med ejerskabet af alarmen. Derudover kan du selv ændrer i alarmens indstillinger, så de passer til dine behov. Du kan også selv sætte alarmen op – eller få en montør til det. Med en alarm uden abonnement har betaler du kun et engangsbeløb, og så har du fuld bestemmelse over din alarms indstillinger.   

 

Er du stadig i tvivl?

Hvis du stadig ikke er sikker på, hvilken løsning, du skal vælge, eller hvis du gerne vil have en special løsning, kan du kontakte et professionelt firma, som kan hjælpe dig frem til en rette løsning, der kan gøre, at du kan sove trygt om natten.

 

Andre artikler
Sådan sikrer du din virksomhed

Virksomheder er indbrudstyvens slikbutik Virksomheder har al…

Multinøgle skaber mere sikkerhed

Lås med en nøgle som passer til både hus, skur og postkasse …

3 gode grunde til at have en dørtelefon

Skab tryghed og sikkerhed med en dørtelefon   Uanset om du b…

Seneste indlæg
Du kan undgå biltyveri med startspærrer

Undgå biltyveri med startspærre Selvom biltyverier i Danmark…

Undgå tyveri - sikker transport af dit pengeskab

Flytning af pengeskabe Pengeskabe er tunge og har forskellig…

6 gode råd til at tyvesikre din bolig

Færre indbrud under corona-pandemien Man siger, at intet er …

Alternate Text
Top