Alarm

Tyven bliver ude, når alarmen går

Tyven bliver ude, når alarmen går  - Artikel Banner

Undgå indbrud med alarmsystem

Selvom indbrudstallet har været stabilt faldende i Danmark siden år 2011, oplever mange danskere stadig indbrud i deres boliger. Det er især i det mørke halvår og i de generelle ferieuger, at mange oplever indbrud i deres boliger. Èn måde at beskytte sig selv mod ubudne gæster er ved at installere et alarmsystem. Man kan både finde et alarmsystem til private og erhverv, som beskytter både privatboligen og arbejdspladsen mod ubudne gæster.

 

Hvad er forskellen på et alarmsystem med og uden abonnement?

Det er ikke til at se det, hvis man ikke ved det - men der er faktisk forskel på et alarmsystem med og uden abonnement.

En alarm med abonnement er en alarm, du lejer for et fast månedligt beløb. Derudover betaler du for at få en montør til at installere alarmen, eller hvis du skal have lavet nogle justeringer i løbet af den tid, du har alarmen. Med en alarm med abonnement slipper du altså for ansvaret og skal blot kontakte alarmselskabet, hvis din alarm driller. Dog er du bundet af de månedlige faste udgifter ved at have alarmen.

En alarm uden abonnement er en alarm, du ejer. Det er en billig løsning, da der ingen faste månedlige omkostninger er forbundet med ejerskabet af alarmen. Derudover kan du selv ændrer i alarmens indstillinger, så de passer til dine behov. Du kan også selv sætte alarmen op – eller få en montør til det. Med en alarm uden abonnement har betaler du kun et engangsbeløb, og så har du fuld bestemmelse over din alarms indstillinger.   

 

Er du stadig i tvivl?

Hvis du stadig ikke er sikker på, hvilken løsning, du skal vælge, eller hvis du gerne vil have en special løsning, kan du kontakte et professionelt firma, som kan hjælpe dig frem til en rette løsning, der kan gøre, at du kan sove trygt om natten.

 

Andre artikler
Derfor bør du overveje alarmovervågning

Derfor skal du vælge alarmovervågning   Enhver boligejer ken…

Tyverisikring af bolig

Hvordan du kan sikre din bolig mod tyveri Har du før oplevet…

Installere dit alarmsystem

Hvilken alarm har du behov for? En alarm er en rigtig rar si…

Seneste indlæg
Sådan skaber du et sikkert boligsalg

Skab tryghed om dit boligsalg Når det er tid til at sætte en…

Sådan passer du på dig selv på nettet

Sociale medier har skabt mindre tryghed for alle I løbet af …

Derfor bør du overveje alarmovervågning

Derfor skal du vælge alarmovervågning   Enhver boligejer ken…

Alternate Text
Top