Alarm

Tyven bliver ude, når alarmen går

Tyven bliver ude, når alarmen går  - Artikel Banner

Undgå indbrud med alarmsystem

Selvom indbrudstallet har været stabilt faldende i Danmark siden år 2011, oplever mange danskere stadig indbrud i deres boliger. Det er især i det mørke halvår og i de generelle ferieuger, at mange oplever indbrud i deres boliger. Èn måde at beskytte sig selv mod ubudne gæster er ved at installere et alarmsystem. Man kan både finde et alarmsystem til private og erhverv, som beskytter både privatboligen og arbejdspladsen mod ubudne gæster.

 

Hvad er forskellen på et alarmsystem med og uden abonnement?

Det er ikke til at se det, hvis man ikke ved det - men der er faktisk forskel på et alarmsystem med og uden abonnement.

En alarm med abonnement er en alarm, du lejer for et fast månedligt beløb. Derudover betaler du for at få en montør til at installere alarmen, eller hvis du skal have lavet nogle justeringer i løbet af den tid, du har alarmen. Med en alarm med abonnement slipper du altså for ansvaret og skal blot kontakte alarmselskabet, hvis din alarm driller. Dog er du bundet af de månedlige faste udgifter ved at have alarmen.

En alarm uden abonnement er en alarm, du ejer. Det er en billig løsning, da der ingen faste månedlige omkostninger er forbundet med ejerskabet af alarmen. Derudover kan du selv ændrer i alarmens indstillinger, så de passer til dine behov. Du kan også selv sætte alarmen op – eller få en montør til det. Med en alarm uden abonnement har betaler du kun et engangsbeløb, og så har du fuld bestemmelse over din alarms indstillinger.   

 

Er du stadig i tvivl?

Hvis du stadig ikke er sikker på, hvilken løsning, du skal vælge, eller hvis du gerne vil have en special løsning, kan du kontakte et professionelt firma, som kan hjælpe dig frem til en rette løsning, der kan gøre, at du kan sove trygt om natten.

 

Andre artikler
Er du ordentligt tyverisikret?

Tyverisikring til hjemmet og virksomheden Tyverisikring af e…

Derfor bør du overveje alarmovervågning

Derfor skal du vælge alarmovervågning   Enhver boligejer ken…

Tyverisikring af bolig

Hvordan du kan sikre din bolig mod tyveri Har du før oplevet…

Seneste indlæg
Brug for midlertidig, men tyverisikker opmagasinering?

I en verden, hvor sikkerhed er af største betydning, er det …

Indbrudssikring med balusterhegn

Balusterhegn - en elegant sikkerhedsløsning til dit hjem Når…

Godkendte nøgletyper af forsikringsselskaber

Når det kommer til forsikringsdækning for tabte eller stjåln…

Alternate Text
Top