Alarm

Multinøgle skaber mere sikkerhed

Multinøgle skaber mere sikkerhed - Artikel Banner

Lås med en nøgle som passer til både hus, skur og postkasse

De færreste tænker måske over, hvor vigtig deres postkasselås er, for postkassen kan ofte indeholde breve eller papirer med personfølsomme oplysninger, som ikke bør være tilgængelige for andre end de, som det drejer sig om. Desuden er postkassen ofte en del af det ydre udseende af en villa eller bolig, hvorfor en postkasselås ofte vælges udelukkende på baggrund af dens design, men dette er ikke altid den mest sikre løsning.

 

En postkasselås som lever op til forventningerne

Der ligger ofte forskellige forventninger bag installationen af en postkasselås, og uanset om den er sølv eller hvid, rund eller firkantet, bør den altid være tilpasset den enkelte situation, så den lever op til forventninger om både design og robusthed. En postkasselås kan være afgørende for beskyttelsen af private dokumenter og lignende, og derfor er det en nødvendighed, at dens sikkerhed ikke bare er god – men rigtig god. Der findes et hav af forskellige postkasselåse fra både velkendte mærker som f.eks. Ruko og Kaba, men også mindre virksomheder producerer robuste låse, der kan holde ubudne gæster ude. Nytænkning inden for denne del af sikkerhedsbranchen spænder vidt, men i dag er postkasselåse ofte ikke blot ekstremt sikre men også meget fleksible på baggrund af muligheden for smarte nøgleløsninger.

 

Smart nøgleløsning giver bedre fleksibilitet

Enkeltnøgler har det med at blive væk, hvis ikke de holdes i et stort, tungt og uhandy nøglebundt, og det kan hurtigt blive en ond spiral, hvor det ene erstatter det andet. Men postkassenøglen, husnøglen og skurnøglen behøver ikke længere være hver for sig, for nye, innovative og smarte løsninger indenfor låse sørger for, at du kan få én nøgle, der kan bruges til alle de indgange, som du ønsker. Professionelle låsesmede, som f.eks. Byens Låse & Alarmservice ApS, beskæftiger sig hver dag med kompetent installation og omstilling af låse, således at fleksibilitet i låsesystemerne i din bolig bliver en realitet. Med én nøgle, som passer til det hele, løses flere ubekvemmeligheder med et smæk, når det ikke længere er et stort nøglebundt, som er nødvendigt, når forsvundne nøgler er fortid, og når alle forventninger opretholdes trods den smarte enhed.

 

Robusthed bør altid komme først

Uanset om en postkasselås er universel og dermed tilknyttet de øvrige nøgler i hjemmet, om den er unik og har egen patenteret nøgle eller om den har små nøgler tilknyttet, som også passer til skuffer og skabet i boligen, er én ting sikkert – robusthed bør altid komme først, når det kommer til at skulle vælge den lås, som er bedst. Robustheden er afgørende for, at låsen ikke kan tvinges op af ubudne besøgende, der i postkassen kan få adgang til ubehagelige og private oplysninger. Der findes postkasselåse med forskellige cylindertyper som alle har hver deres styrke og sikkerhedsniveau, og skal din postkasselås være helt i top, er det afgørende, at låsen er både kraftfuld og tryghedsgivende.

 

Sørg for høj sikkerhed – få en fagmand med

Den bedste måde hvorpå du kan sikre, at din postkasselås er sikker og desuden lever op til de krav og forventninger, som både du og fagmænd stiller, er ved at få en professionel partner med som hjælpende hånd. Med en erfaren, kompetent samarbejder, kan du være sikker på, at din lås er både sikker og robust, og det er ofte muligt at få en låseinstallation, som er præcis, hvad du ønsker og som passer til din bolig, hvis du vælger at benytte en fagmand. Byens Låse & Alarmservice har mere end 30 års erfaring fra sikkerhedsbranchen og gennem både deres butikker i Holbæk og Frederikssund samt deres arbejde over hele Nordsjælland, har de opbygget et pålideligt firma, der er kendetegnet ved løsninger af højeste kvalitet bygget på et højt fagligt niveau.

 

Andre artikler
Er du ordentligt tyverisikret?

Tyverisikring til hjemmet og virksomheden Tyverisikring af e…

Derfor bør du overveje alarmovervågning

Derfor skal du vælge alarmovervågning   Enhver boligejer ken…

Tyverisikring af bolig

Hvordan du kan sikre din bolig mod tyveri Har du før oplevet…

Seneste indlæg
Brug for midlertidig, men tyverisikker opmagasinering?

I en verden, hvor sikkerhed er af største betydning, er det …

Indbrudssikring med balusterhegn

Balusterhegn - en elegant sikkerhedsløsning til dit hjem Når…

Godkendte nøgletyper af forsikringsselskaber

Når det kommer til forsikringsdækning for tabte eller stjåln…

Alternate Text
Top