Indbrud

Indbrud statisktisk set

Indbrud statisktisk set - Artikel Banner

Oprettet af: Anders K.

08-01-2016

Statistik på indbrud om året

Indbrud er noget, som ingen ønsker at opleve, og det er heldigvis også de færreste, der har prøvet det på eget hus og sjæl. Når der bliver begået indbrud, handler det ligeså meget om de psykiske såvel som tabet af de materielle genstande. Nogle føler endda en trang til at flytte fra huset, fordi tanken om, at der har været folk inde og rode i deres hjem påvirker dem for meget. Indbrud sker oftest i områder, der ligger afsides og afdækket, men ingen kan i bund og grund sikre sig helt, selvom der kan tages visse forbehold.

 

Danskerne er blevet smartere

I både 2015 og 2014 lå antallet af anmeldte indbrud et godt stykke under de 40.000 modsat årene 2010-2013, hvor der hvert år blev anmeldt 42.000 indbrud eller mere. Flere og dyrere julegaver betyder, at der er mere at passe på i hjemmet, og derfor er det naturligt, at folk gør mere ud af at installere optimerede alarm- og sikkerhedssystemer. Den konstante udvikling på netop dette marked betyder også, at tyvene skal være ekstra kreative for at finde vej ind uden at blive opdaget.

 

Beskyt dit sommerhus

I 2015 blev der i alt anmeldt 4.439 indbrud i sommer- og fritidshuse, som er uden beboere det meste af året. Dette er en udsat målgruppe for indbrudstyve af netop denne grund, og derfor er det en god idé at tømme sommerhuset for værdier som f.eks. tv, når det forlades. Det er en god idé at lade alle døre indenfor være åbne og gardinerne trukket fra, så tyvene kan se, at der ikke er noget at komme efter. Tyve vil sjældent tage risikoen, hvis de på forhånd ved, at der er en minimal chance for at få en reel gevinst.

 

Fjern afskærmninger og optimer bagindgange

Ved at fjerne afskærmninger får indbrudstyvene mindre lyst til at gå efter præcis dit hus, fordi åbne områder betyder en større risiko for at blive opdaget. En optimering af huset via stærkere hængsler, låse og vinduer kan også skræmme dem væk, fordi jo mere tid de skal bruge på indbruddet, jo mindre tilbøjelige er de til at gennemføre deres projekt, da der er større risiko for at blive opdaget. Teknologien til at sikre sig mod indbrudstyve eksisterer, men det handler om, hvorvidt du er villig til at bruge penge på det.

 

Andre artikler
Benyt et vagtselskab fra lokalområdet

Sådan holder du indbrudstyve væk fra jeres virksomhed Når du…

Tyverisikring af lastbilen

At miste sine ting på landevejen Indbrud er desværre et prob…

Videoovervågning til at beskytte dine ting

Find den rigtige løsning til dig selv Videoovervågning er en…

Seneste indlæg
Få omkodet din lås

Få omkodet din lås og vær sikret mod indbrudstyve Den helt s…

Dyrlægens svar på bedste vagthund

Bedste vagthund – Dyrlægens svar Hunden er som bekendt menne…

Benyt et vagtselskab fra lokalområdet

Sådan holder du indbrudstyve væk fra jeres virksomhed Når du…

Alternate Text
Top