Alarm

Alarmsalg boomer

Alarmsalg boomer - Artikel Banner

Alarmsalget stiger

I 2011 var der ifølge Den Danske Brancheforening for Sikkerhed og Sikring cirka 250.000 danske husstande, der havde en alarm installeret. I 2014 var tallet steget til ca. 300.000 – og tendensen fortsætter. Danske hjem investerer mere i alarmer end nogensinde før.

Og måske er der en god grund til at følge eksemplet. For i samme periode er indbrud i beboelse i Danmark ifølge Danmarks Statistik faldet med 7,3 %. Noget tyder med andre ord på, at den øgede opmærksomhed på alarmer har resulteret i færre indbrud – og at det derfor kan være en rigtig god idé at investere i en tyverialarm.

 

Tryghed i hverdagen

Der har de seneste år været en del opmærksomhed i medierne omkring det forhold, at danske hjem er dårligt sikret. På trods af at score højt på de statistikker, der måler, hvor velfungerende vores samfund er, har Danmark de seneste år skrabet bunden i statistikker omkring indbrud: Vi er et af de lande i Europa, der oplever flest indbrud.

Det kan være en af grundende til, at danskerne er blevet mere opmærksomme på sikkerheden i deres hus eller lejlighed, og at alarmsalget derfor boomer. Særligt børnefamilier og husejere i almindelighed har fået øjnene op for alarmer. Blandt andet fordi alarmerne giver tryghed i hverdagen.

 

Gør det vanskeligere for tyven

Selvom en tyverialarm synes at være en fornuftig sikkerhedsløsning, er der også grund til at få en ekspert til at tjekke din bolig for potentielle sikkerhedsfaldgruber, for eksempel døre og vinduer. At få sikret indgangene til sin bolig og samtidig investere i en tyverialarm vil alt andet lige gøre det vanskeligere for tyven at trænge ind.

Andre artikler
Dyrlægens svar på bedste vagthund

Bedste vagthund – Dyrlægens svar Hunden er som bekendt menne…

Tyven bliver ude, når alarmen går

Undgå indbrud med alarmsystem Selvom indbrudstallet har vær…

Sådan sikrer du din virksomhed

Virksomheder er indbrudstyvens slikbutik Virksomheder har al…

Seneste indlæg
Få omkodet din lås

Få omkodet din lås og vær sikret mod indbrudstyve Den helt s…

Dyrlægens svar på bedste vagthund

Bedste vagthund – Dyrlægens svar Hunden er som bekendt menne…

Benyt et vagtselskab fra lokalområdet

Sådan holder du indbrudstyve væk fra jeres virksomhed Når du…

Alternate Text
Top