Alarm

Er din virksomhed sikret mod brand?

Er din virksomhed sikret mod brand? - Artikel Banner

Oprettet af: Katrine D.

12-05-2016

Sørg altid for at sikre din virksomhed

Mange virksomheder er ikke godt nok beskyttet. Det kan både være, når det drejer sig om tyveri og vandskader – men i høj grad også, når det handler om brand. Brande kan have fatale konsekvenser for virksomheder og de tilhørende medarbejdere, så sørg altid for at sikre virksomheden på den bedst mulige måde, inden det er for sent. Brande i virksomheder kan ofte være nå at udvikle sig til et højdepunkt – eksempelvist om natten – hvor ingen er til stede og dermed ikke er i stand til at skabe kontrol over problemet. Derfor bør alle virksomheder sikres med de bedste brandsikringssystemer – også selvom det vurderes, at risikoen for brand er meget lav.

 

Skab tryghed i hverdagen

Det er muligt at sikre virksomheden med brandalarmer på alle niveauer. Er din virksomhed i forvejen udstyret med brandalarmer, bør du altid tjekke, om de fungerer optimalt – og tag altid stilling til, om det er muligt at sikre virksomheden bedre mod brand. Hver gang der bliver lavet om på indretningen eller købt nyt elektronisk udstyr, er det en god idé at tænke på brandsikringen. Brandalarmer med direkte opkobling til brandvæsenet kan nemt anskaffes, ligesom det er muligt at installere automatiske branddørsanlæg. Anlæggene sikrer mod røgspredningen, og systemet sørger for, at alle tilkoblede branddøre lukkes ved den opståede brand. Derfor mindskes brandskaderne på bygningen, og dermed også skader på medarbejderne og inventaret.

 

Kabler er også i stand til at brænde

Kabler i virksomheder kan altid være en årsag til en eventuel brandudvikling. Derfor er det en god idé at anskaffe gode, nye brandalarmeringssystemer, som er i stand til at måle temperaturændringer, røgpartikler i luften eller andre advarselstegn, så varslingen mod brand finder sted, inden det er for sent.

 

Vær altid på den sikre side

Risikoen for brand er meget lav – den opfattelse har mange virksomheder i hvert fald, hvilket også fremgår af deres brandsikringssystemer. Husk i stedet altid at være på den sikre side. Brandalarmer kan rede både liv og værdier. Sørg derfor for, at der er er gode løsninger for at forebygge brandskader i din virksomhed.

 

Andre artikler
Er du ordentligt tyverisikret?

Tyverisikring til hjemmet og virksomheden Tyverisikring af e…

Derfor bør du overveje alarmovervågning

Derfor skal du vælge alarmovervågning   Enhver boligejer ken…

Tyverisikring af bolig

Hvordan du kan sikre din bolig mod tyveri Har du før oplevet…

Seneste indlæg
Brug for midlertidig, men tyverisikker opmagasinering?

I en verden, hvor sikkerhed er af største betydning, er det …

Indbrudssikring med balusterhegn

Balusterhegn - en elegant sikkerhedsløsning til dit hjem Når…

Godkendte nøgletyper af forsikringsselskaber

Når det kommer til forsikringsdækning for tabte eller stjåln…

Alternate Text
Top