Alarm

Er din virksomhed sikret mod brand?

Er din virksomhed sikret mod brand? - Artikel Banner

Oprettet af: Katrine D.

12-05-2016

Sørg altid for at sikre din virksomhed

Mange virksomheder er ikke godt nok beskyttet. Det kan både være, når det drejer sig om tyveri og vandskader – men i høj grad også, når det handler om brand. Brande kan have fatale konsekvenser for virksomheder og de tilhørende medarbejdere, så sørg altid for at sikre virksomheden på den bedst mulige måde, inden det er for sent. Brande i virksomheder kan ofte være nå at udvikle sig til et højdepunkt – eksempelvist om natten – hvor ingen er til stede og dermed ikke er i stand til at skabe kontrol over problemet. Derfor bør alle virksomheder sikres med de bedste brandsikringssystemer – også selvom det vurderes, at risikoen for brand er meget lav.

 

Skab tryghed i hverdagen

Det er muligt at sikre virksomheden med brandalarmer på alle niveauer. Er din virksomhed i forvejen udstyret med brandalarmer, bør du altid tjekke, om de fungerer optimalt – og tag altid stilling til, om det er muligt at sikre virksomheden bedre mod brand. Hver gang der bliver lavet om på indretningen eller købt nyt elektronisk udstyr, er det en god idé at tænke på brandsikringen. Brandalarmer med direkte opkobling til brandvæsenet kan nemt anskaffes, ligesom det er muligt at installere automatiske branddørsanlæg. Anlæggene sikrer mod røgspredningen, og systemet sørger for, at alle tilkoblede branddøre lukkes ved den opståede brand. Derfor mindskes brandskaderne på bygningen, og dermed også skader på medarbejderne og inventaret.

 

Kabler er også i stand til at brænde

Kabler i virksomheder kan altid være en årsag til en eventuel brandudvikling. Derfor er det en god idé at anskaffe gode, nye brandalarmeringssystemer, som er i stand til at måle temperaturændringer, røgpartikler i luften eller andre advarselstegn, så varslingen mod brand finder sted, inden det er for sent.

 

Vær altid på den sikre side

Risikoen for brand er meget lav – den opfattelse har mange virksomheder i hvert fald, hvilket også fremgår af deres brandsikringssystemer. Husk i stedet altid at være på den sikre side. Brandalarmer kan rede både liv og værdier. Sørg derfor for, at der er er gode løsninger for at forebygge brandskader i din virksomhed.

 

Andre artikler
Dyrlægens svar på bedste vagthund

Bedste vagthund – Dyrlægens svar Hunden er som bekendt menne…

Tyven bliver ude, når alarmen går

Undgå indbrud med alarmsystem Selvom indbrudstallet har vær…

Sådan sikrer du din virksomhed

Virksomheder er indbrudstyvens slikbutik Virksomheder har al…

Seneste indlæg
Få omkodet din lås

Få omkodet din lås og vær sikret mod indbrudstyve Den helt s…

Dyrlægens svar på bedste vagthund

Bedste vagthund – Dyrlægens svar Hunden er som bekendt menne…

Benyt et vagtselskab fra lokalområdet

Sådan holder du indbrudstyve væk fra jeres virksomhed Når du…

Alternate Text
Top