Alarm

Hvad kan du selv gøre for at undgå indbrud?

Hvad kan du selv gøre for at undgå indbrud? - Artikel Banner

Oprettet af: Katrine D.

25-05-2016

Stop tyven, før han kommer igen!

Det er sjældent, at tyven vælger at slå til det samme sted to gange, men den naturlige frygt opstår, når man har oplevet indbrud den første gang. Det hjælper naturligvis rent praktisk at optimere hjemmet i forhold til potentielle indbrud. Den psykiske effekt er stadig mindst lige så vigtig, fordi det at føle sig tryg i sit hjem, er alfa og omega for mange. Der findes heldigvis løsninger for dig uanset, om du er villig til at smide penge i det eller ej.

 

Anskaf et alarmsystem

Et alarmsystem er afgjort den mest effektive måde at sikre hjemmet mod indbrud på. Det er dog også den dyreste måde, men det kan i nogle tilfælde være en pris, man må betale for, at føle sig tryg i sit hjem. Ønsker du ikke at investere i et alarmsystem, kan det være effektivt at lade som om, at man har et system installeret, fordi tyvene ikke vil tage risikoen. Gør derfor tyven opmærksom på dette gennem mærkater på døren, eller hvor du mener, de kan være mest effektive i dit tilfælde.

 

Fjern afskærmninger

Hvis dit hus er dækket af hække, hegn og andre typer af afskærmninger, kan det være grunden til, at dit hus blev valgt i første omgang. Tyve foretrækker at kunne arbejde roligt og afdækket, og derfor bryder de sig ikke om åbne områder, der kan give informationer om deres tilstedeværelse. Afskærmninger blokerer desuden også støj fra indbruddet, og det hjælper uheldigvis tyven til at begå sine ugerninger uden at blive opdaget.

 

Opret en naboordning

Naboers opmærksomhed er i mange tilfælde det, der forhindrer et indbrud. Er du på ferie eller væk fra hjemmet af andre grunde, kan du med fordel bede dine naboer om at holde øje med huset. Det er en billigere løsning end alarmsystemet, men det er naturligvis svært at sige, at den ene kan erstatte den anden. Som en enhed er nabohjælp og alarmsystem en meget effektive løsning. Ved at bede naboen parkere bilen eller tænde lys i dit hjem, mens du er væk, forstærkes sikkerheden. Aktivitet er ofte noget af det, tyve prøver at undgå, og hvis de kan se, at bilen er hjemme samtidig med, at der er lys om aftenen, holder de sig langt væk.

 

Andre artikler
Dyrlægens svar på bedste vagthund

Bedste vagthund – Dyrlægens svar Hunden er som bekendt menne…

Tyven bliver ude, når alarmen går

Undgå indbrud med alarmsystem Selvom indbrudstallet har vær…

Sådan sikrer du din virksomhed

Virksomheder er indbrudstyvens slikbutik Virksomheder har al…

Seneste indlæg
Få omkodet din lås

Få omkodet din lås og vær sikret mod indbrudstyve Den helt s…

Dyrlægens svar på bedste vagthund

Bedste vagthund – Dyrlægens svar Hunden er som bekendt menne…

Benyt et vagtselskab fra lokalområdet

Sådan holder du indbrudstyve væk fra jeres virksomhed Når du…

Alternate Text
Top