Låsesmed

Hvilken artikel kunne du tænke dig at læse?

Låsesmede - fordi vi har brug for dem


Har du smækket dig ude, eller skal du have skiftet låsene i din bolig, er det låsesmeden, du skal have fat i. Men låsesmeden kan også løse andre opgaver for både private og erhverv.

En låsesmed er ikke en af de håndværkere, du ser på hvert gadehjørne. De fleste vælger at gå i byggemarkedet, hvis de har brug for nye nøgler og låse til deres hjem. Det er først, når vi kommer op i mere avancerede låsesystemer til f.eks. virksomheder, institutioner og udlejningsejendomme, at der for alvor bliver brug for låsesmeden.

De fleste større låsesmedsfirmaer har stadig døgnservice, der sidder klar til at rykke ud, når nogen smækker sig ude. Ofte assisterer de også politiet og redningsfolk, når de ikke kan komme ind på en adresse.

 

Hvad kan låsesmeden hjælpe med?

Som privatperson kan du sagtens købe en ny lås og tilhørende nøgle hos en låsesmed. Du kan også få vedkommende til at komme ud og skifte alle låsene i huset og give jer nye nøgler. Ligesom de gerne installerer alarmer og overvågningssystemer. Her sælger de oftest en løsning, hvor der følger et abonnement med til et vagtselskab, hvis de ikke ligefrem selv driver deres eget.

Låsesmede bruges også af private virksomheder, offentlige institutioner og udlejningsfirmaer. De har brug for mere avancerede låsesystemer, hvor det er muligt at styre, hvem der har adgang til de forskellige lokaler. Det er muligt med systemnøgler, der kan give adgang til udvalgte lokaler og områder i en bygning, uden at medarbejdere eller beboere skal udstyres med flere forskellige nøgler.

Et stort produktområde for den moderne låsesmed er alarmanlæg, videoovervågning og avanceret adgangskontrol. I dag er det et højteknologisk område, hvor låsesmeden kan levere et samlet, integreret system, der kan klare alle tre ting på en gang.

 

Gode råd fra låsesmeden der gør det sværere for tyven

Låsesmeden ved en masse om, hvilke typiske fejl folk oftest begår med deres låse. Derfor er der god grund til at lytte efter, når en låsesmed giver gode råd.

Stopindbrudstyven.dk guider dig igennem en masse gode råd inden for låse, indbrud, tyve, alarmer og meget mere. Der er mange låsesmede, og det er kendt, det kan være svært at finde rundt i hvem der kan dække dit behov. Oftest bruger vi dem kun i tilfælde af, at vi smækker os selv ude. Men der er så meget mere en låsesmed kan gøre for dig. Det giver Stopindbrudstyven.dk dig rig mulighed for at udforske. 

I de artikler vi har samlet her på siden, kan du finde flere gode råd og oplysninger om låsesmede.

Top