Alarm

Sig nej til rabat på din indboforsikring

Sig nej til rabat på din indboforsikring - Artikel Banner

Rabatter er ikke altid gode

 

Det sidste man har lyst til at bekymre sig om efter et indbrud er, om forsikringen dækker. Det drejer sig både om dine stjålne ejendele og  den skade der kan være gjort i forbindelse med et indbrud. De fleste danskere forstår vigtigheden af at have en indboforsikring – og det gør forsikringsselskaberne naturligvis også. For at skille sig ud fra mængden tilbyder mange forsikringsselskaber rabat på indboforsikring. Det er naturligt at tænke, at du blot skal vælge den billigste løsning i forsikringsjunglen. Trods alt sker indbrud sjældent, og for dig sker det måske aldrig – så hvorfor ikke bare vælge den billigste løsning?

 

Dækker forsikringen værdien af dine ejendele?

 

Problemet med rabat på indboforsikring er, at indboet kan komme til at dække mindre end den reelle værdi dine ejendele. Du risikerer med andre ord, at forsikringen ikke dækker hele din bolig. Forsikringsselskaber tilskynder dig til at beregne, hvor stor din indboforsikring skal, være, men er der rabatter, skal du være særligt opmærksom på, om beregningen holder.

 

Læs det med småt

 

En god måde at sikre sig mod en for billig indboforsikring er at læse det med småt. Typisk vil du kunne fange i kontrakten, at der er en uoverensstemmelse. Du bør derfor også gøre forsikringsselskabet opmærksom på, at du er bevidst om det problematiske aspekt af rabatter på indboforsikring. Det tvinger dem til at foretage en korrekt beregning.

 

Kort sagt handler det altså ikke altid om at vælge den billigste løsning, når det kommer til indboforsikring. Man skal i forbindelse med et indbrud være opmærksom på, at man har den rigtige forsikring. Alt i alt, så skal den værdien er dit indbo altså stemme overens med den indbosum man har sat. 

 

Læs her mere om, hvad du skal gøre, hvis du har haft indbrud

Andre artikler
Derfor bør du overveje alarmovervågning

Derfor skal du vælge alarmovervågning   Enhver boligejer ken…

Tyverisikring af bolig

Hvordan du kan sikre din bolig mod tyveri Har du før oplevet…

Installere dit alarmsystem

Hvilken alarm har du behov for? En alarm er en rigtig rar si…

Seneste indlæg
Sådan undgår du indbrud på din båd

Beskyt din fritidsbåd, når du ikke sejler Der er i virkeligh…

Sådan undgår din virksomhed hacking

Når man har fået sin digitale forretning på benene Det er en…

Få hund i hjemmet og undgå indbrud

Få hund i hjemmet og slå to fluer med et smæk Der er ikke no…

Alternate Text
Top