Alarm

Sig nej til rabat på din indboforsikring

Sig nej til rabat på din indboforsikring - Artikel Banner

Rabatter er ikke altid gode

 

Det sidste man har lyst til at bekymre sig om efter et indbrud er, om forsikringen dækker. Det drejer sig både om dine stjålne ejendele og  den skade der kan være gjort i forbindelse med et indbrud. De fleste danskere forstår vigtigheden af at have en indboforsikring – og det gør forsikringsselskaberne naturligvis også. For at skille sig ud fra mængden tilbyder mange forsikringsselskaber rabat på indboforsikring. Det er naturligt at tænke, at du blot skal vælge den billigste løsning i forsikringsjunglen. Trods alt sker indbrud sjældent, og for dig sker det måske aldrig – så hvorfor ikke bare vælge den billigste løsning?

 

Dækker forsikringen værdien af dine ejendele?

 

Problemet med rabat på indboforsikring er, at indboet kan komme til at dække mindre end den reelle værdi dine ejendele. Du risikerer med andre ord, at forsikringen ikke dækker hele din bolig. Forsikringsselskaber tilskynder dig til at beregne, hvor stor din indboforsikring skal, være, men er der rabatter, skal du være særligt opmærksom på, om beregningen holder.

 

Læs det med småt

 

En god måde at sikre sig mod en for billig indboforsikring er at læse det med småt. Typisk vil du kunne fange i kontrakten, at der er en uoverensstemmelse. Du bør derfor også gøre forsikringsselskabet opmærksom på, at du er bevidst om det problematiske aspekt af rabatter på indboforsikring. Det tvinger dem til at foretage en korrekt beregning.

 

Kort sagt handler det altså ikke altid om at vælge den billigste løsning, når det kommer til indboforsikring. Man skal i forbindelse med et indbrud være opmærksom på, at man har den rigtige forsikring. Alt i alt, så skal den værdien er dit indbo altså stemme overens med den indbosum man har sat. 

 

Læs her mere om, hvad du skal gøre, hvis du har haft indbrud

Andre artikler
Tyven bliver ude, når alarmen går

Undgå indbrud med alarmsystem Selvom indbrudstallet har vær…

Sådan sikrer du din virksomhed

Virksomheder er indbrudstyvens slikbutik Virksomheder har al…

Multinøgle skaber mere sikkerhed

Lås med en nøgle som passer til både hus, skur og postkasse …

Seneste indlæg
Du kan undgå biltyveri med startspærrer

Undgå biltyveri med startspærre Selvom biltyverier i Danmark…

Undgå tyveri - sikker transport af dit pengeskab

Flytning af pengeskabe Pengeskabe er tunge og har forskellig…

6 gode råd til at tyvesikre din bolig

Færre indbrud under corona-pandemien Man siger, at intet er …

Alternate Text
Top