Alarm

Sådan sikrer du din virksomhed

Sådan sikrer du din virksomhed - Artikel Banner

Virksomheder er indbrudstyvens slikbutik

Virksomheder har altid været et populært mål blandt indbrudstyve, da disse steder ofte ligger inde med genstande af høj værdi og som er nemme for tyven at sælge videre. I både mindre og større virksomheder kan tyvene på rekordtid få fat på alt fra bærbare PC’er, fladskærme, andet IT-udstyr, designermøbler og værdifuldt interiør. I et privat hjem skal de ofte lede længere for værdigenstandene og slipper typisk kun afsted med én fladskærm, et par PC’er, lidt kontanter og smykker. Det siger derfor sig selv, at en virksomhed med +100 kontorpladser er den rene slikbutik for lange fingre.

 

Undgå at investere i falsk tryghed

Vil man undgå besværet, frustrationerne og ikke mindst omkostningerne ved et indbrud er det derfor en god idé at investere i tyverisikring. Det kan være lidt af en jungle at finde hoved og hale i sikringsbranchen, og mange virksomheder ender derfor med at investere i falsk tryghed, idet de ikke får defineret virksomhedens sikringsbehov nøje. Det kan derfor være en stor fordel at få hjælp af en professionel fagmand, såsom GitterGruppen ApS , der servicerer kunder i København og resten af Sjælland, til at vurdere hvilke behov for tyverisikring virksomheden har.

Mens nogle virksomheder har brug for forholdsvis simpel tyverisikring, har andre virksomheder behov for mere komplekse systemer. Hvilke behov der skal imødekommes, kommer blandt andet an på virksomhedens størrelse og hvilken branche virksomheden er placeret i.

 

Sikring af døre og vinduer

Såvel i private hjem som i virksomheder er vinduerne tyvens foretrukne indgang. Her kan tyven forholdsvis nemt afmontere ruden og kravle ind lydløst og diskret. Tyven vælger ofte vinduer i kælderen eller stueetagen som vender væk fra offentlig vej, og det er derfor særligt her, man skal sørge for grundig tyverisikring. Det kan blandt andet gøres med sikringsbeslag eller gitter / tremmer ved kældervinduer. Når det kommer til døre, og særligt yderdøre, vælger flere virksomheder at sikre sig med kodelåse og / eller sikringsgitre, der giver et højt niveau af sikkerhed. Kodelåse er boresikrede og adgangen tilegnes med en adgangskode og ikke en nøgle, der kan kopieres hvis den mistes.

 

Tyverisikring er en investering – find det system der passer til dine behov

Når man skal investere i tyverisikring, er det vigtigt at overveje sine behov. En tyverialarm der sender direkte alarm til vagtcentralen, er en stor fordel i virksomheder, som ikke er bemandet døgnet rundt, og tågesikring kan være en fordel i rum med mange værdigenstande. Videoovervågning er typisk en fordel ved større virksomheder, der ligger afsides og er med til at gøre efterforskningsarbejdet både hurtigere og nemmere.

Mange virksomheder er endnu dårligt sikrede, hvilket i mange tilfælde skyldes, at virksomhederne anser tyverisikring som spild af penge og en sur pligt frem for en investering i fremtiden. Faktum er, at tyverisikring kan være en dyr omgang, men er uheldet ude, kan tyverisikring for 50.000 nemt forhindre tyveri for det tredobbelte.

Andre artikler
Er du ordentligt tyverisikret?

Tyverisikring til hjemmet og virksomheden Tyverisikring af e…

Derfor bør du overveje alarmovervågning

Derfor skal du vælge alarmovervågning   Enhver boligejer ken…

Tyverisikring af bolig

Hvordan du kan sikre din bolig mod tyveri Har du før oplevet…

Seneste indlæg
Brug for midlertidig, men tyverisikker opmagasinering?

I en verden, hvor sikkerhed er af største betydning, er det …

Indbrudssikring med balusterhegn

Balusterhegn - en elegant sikkerhedsløsning til dit hjem Når…

Godkendte nøgletyper af forsikringsselskaber

Når det kommer til forsikringsdækning for tabte eller stjåln…

Alternate Text
Top