Alarm

Tyverisikring af bolig

Tyverisikring af bolig - Artikel Banner

Hvordan du kan sikre din bolig mod tyveri

Har du før oplevet tyveri i din bolig? Tyverisikring kan give dig ekstra tryghed, når du er uden for hjemmet. Som hovedregel bør du tænke over, hvordan du skærmer din bolig bedst muligt. Få den til at se beboet ud – eksempelvis ved at aftale med naboerne, at der holder en bil i din indkørsel, eller at de smider skrald i din skraldespand. Tyve tjekker mere op på sådanne ting, end man umiddelbart skulle tro. Advar derudover tyven om, at du har tyverisikring i din bolig eller er medlem af Nabohjælp. Det vil gøre dig til et mindre oplagt mål. Sidst men ikke mindst er tyverisikring i form af sikring af vinduer og døre en god ide, og nye låse kan tilmed være et vigtigt forebyggende element. Alarmsystemer er desuden blevet mere intelligente, og gennem f.eks. videoovervågning har du mulighed for at tage tyven på fersk gerning.

 

Bedre tyverisikring i byerne

I takt med det stigende fokus på indsatser mod utryghed, er enkelte byer blevet bedre til at sikre sig selv og deres boliger mod tyveri. Borgerne er ganske enkelt blevet mere opmærksomme, bedre til at koordinere med deres naboer og til at implementere tyverisikring i boligen. Sidstnævnte har vist sig at være en essentiel del af det faldende antal indbrud i f.eks. Aarhus.

 

Sikring af boligen efter tyveri

Er du en af de uheldige, der oplever indbrud? Så er der desto mere grund til at sikre din bolig. Det er meget ubehageligt at være udsat for tyveri, men der er efterhånden udviklet mange sikringsmuligheder til boliger. Derudover vil du også opleve, at flere og flere låsesmede rykker ud udenfor normale arbejdstimer. På den måde kan du også få hjælp til at gennemgå din bolig og låse, når skaden er sket.

Andre artikler
Er du ordentligt tyverisikret?

Tyverisikring til hjemmet og virksomheden Tyverisikring af e…

Derfor bør du overveje alarmovervågning

Derfor skal du vælge alarmovervågning   Enhver boligejer ken…

Installere dit alarmsystem

Hvilken alarm har du behov for? En alarm er en rigtig rar si…

Seneste indlæg
Brug for midlertidig, men tyverisikker opmagasinering?

I en verden, hvor sikkerhed er af største betydning, er det …

Indbrudssikring med balusterhegn

Balusterhegn - en elegant sikkerhedsløsning til dit hjem Når…

Godkendte nøgletyper af forsikringsselskaber

Når det kommer til forsikringsdækning for tabte eller stjåln…

Alternate Text
Top