Alarm

Gør dit bedste for at undgå indbrud i bilen

Gør dit bedste for at undgå indbrud i bilen - Artikel Banner

Oprettet af: Katrine D.

27-04-2016

Anskaf en bilalarm

Erfaring viser, at en bilalarm er med til at sikre dig og din bil mod indbrud. Med en alarm i bilen er du både beskyttet mod tyveri og ødelæggelse af selve bilen, ligesom alarmen også sikrer dig mod at ubudne gæster stjæler værdigfulde genstande i bilen, eksempelvis GPS, kontanter eller det, du har til at ligge i bagagerummet.

 

Tyvene er professionelle

Tidligere var en advarsel om alarm eller startspærre i bilen nok til at stoppe tyven – men ikke længere! Biltyve er i dag langt mere professionelle og stiller dermed større krav til sikringen af din bil. Den bedste løsning er derfor at anskaffe sig en kraftig censoralarm, der advarer både tyven og andre i nærheden om, at et indbrud er i gang.

 

Husk de gode råd

Vil du gerne undgå indbrud i bilen, er det en god idé at følge disse simple råd:

 

  • Lås bilen. Selvom det virker som en selvfølge, glemmer man i farten nemt at låse bilen. Har din bil ikke centrallås, så husk at låse alle døre.

 

  • Rul vinduerne op. På varme sommerdage glemmer man nemt at rulle vinduerne op, efter bilen er parkeret. Rul altid alle vinduer helt op inden du forlader bilen, så et åbent vindue ikke indbyder til tyveri.

 

  • Tøm bilen. Kan tyven udefra se, hvad du opbevarer i bilen, indbyder dette naturligvis til indbrud. Husk derfor at fjerne værdigenstande fra bilen, inden du forlader den. Gem GPS’en i handskerummet, tag computeren med dig og opbevar ikke julegaverne til synligt skue.

 

  • Lås benzindækslet. Udspekulerede tyve kan i dag også være ude efter benzin i din tank. Afværg denne fristelse ved altid at låse dit benzindæksel.

 

  • Tænk over, hvor du parkerer. En mørk, øde parkeringsplads giver tyvene mulighed for at slippe væk uden at blive opdaget. Forsøg derfor så vidt muligt at parkere din bil i nærheden af huse, butikker og god belysning – så er der større chance for, at en eventuel tyv bliver opdaget.

 

Hvad kræver dit forsikringsselskab?

Når du skal sikre din bil mod tyveri, er der flere faktorer, du skal overveje. Tag en snak med dit forsikringsselskab og hør, hvilke krav de stiller til netop din bil. Nogle forsikringsselskaber kræver eksempelvis at der installeres sporingsudstyr i bilen, hvis bilens værdi skal dækkes ved et eventuelt tyveri.

Andre artikler
Sådan sikrer du din virksomhed

Virksomheder er indbrudstyvens slikbutik Virksomheder har al…

Multinøgle skaber mere sikkerhed

Lås med en nøgle som passer til både hus, skur og postkasse …

3 gode grunde til at have en dørtelefon

Skab tryghed og sikkerhed med en dørtelefon   Uanset om du b…

Seneste indlæg
Overvågning øger din sikkerhed

Med videoovervågning holder tyven sig væk Videoovervågning k…

Bearbejd traumet efter indbruddet hos en psykolog

Indbrud - kom ovenpå igen med en psykolog Selvom Danmark gen…

Sikkerhed med nøgleskabe

Nøgleskab til virksomheden Vi kender alle til ikke at kunne …

Alternate Text
Top