Alarm

Hvordan vælger jeg den rigtige tyverialarm?

Hvordan vælger jeg den rigtige tyverialarm? - Artikel Banner

Sådan finder du ud af, hvilken tyverialarm der passer bedst til dine behov

 

Der er flere ting, du bør overveje, inden du vælger en alarm. Det handler først og fremmest om at finde en alarm, der passer til dine behov. Det betyder blandt andet, at du skal tænke over, hvor stort dit sikkerhedsbehov er, og hvad du er er parat til at investere i øget sikkerhed – hvad enten du sidder i hus, lejlighed eller har en virksomhed.

 

Tyverialarm - med eller uden abonnement?

 

Det første du bør overveje er, om din tyverialarm skal være med eller uden abonnement. Indgår din tyverialarm i et abonnement, vil der komme en vagt ud til din bolig i tilfælde af, at alarmen lyder – det gælder i hvert fald, hvis du køber abonnement hos et af de store alarmselskaber. Det er naturligvis en dyrere – men formentlig også mere sikker – løsning, end hvis du fravælger abonnement.

 

Vælger du en tyverialarm uden abonnement, rykker der ikke en vagt ud, når alarmen aktiveres. I stedet får du tilsendt en sms-besked eller et billede, med det samme. Du kan også vælge, at andre i din familie eller dine naboer bliver kontaktet med det samme. På den måde sikrer du, at der kan handles hurtigt i tilfælde af indbrud.

 

Læs mere om, hvad du vælg kan gøre for at undgå indbrud

 

Pris, kvalitet og brugervenlighed

 

Der er også en række andre forhold, du med fordel kan tage stilling til ved valg af alarm. Hvordan skal forholdet for eksempel være mellem pris og funktionalitet? Typisk vil en billig tyverialarm også være mindre brugervenlig og stabil. Derudover kan du overveje, om alarmen skal kunne sende fotos til din telefon eller e-mail.

 

Priser med nabohjælp starter typisk omkring 100 kr./md., hvorimod tyverialarm med kontrolcentral og vagt starter omkring 280 kr./md. og op efter.

 

Kort sagt er der altså flere overvejelser at tage. Det bedste råd er at snakke med en låseservice om dine konkrete behov. Er du i tvivl om dine behov og muligheder, så er der hjælp at hente ved at kontakte en landsdækkende låsesmed og låseservice.

Andre artikler
Er du ordentligt tyverisikret?

Tyverisikring til hjemmet og virksomheden Tyverisikring af e…

Derfor bør du overveje alarmovervågning

Derfor skal du vælge alarmovervågning   Enhver boligejer ken…

Tyverisikring af bolig

Hvordan du kan sikre din bolig mod tyveri Har du før oplevet…

Seneste indlæg
Brug for midlertidig, men tyverisikker opmagasinering?

I en verden, hvor sikkerhed er af største betydning, er det …

Indbrudssikring med balusterhegn

Balusterhegn - en elegant sikkerhedsløsning til dit hjem Når…

Godkendte nøgletyper af forsikringsselskaber

Når det kommer til forsikringsdækning for tabte eller stjåln…

Alternate Text
Top