Alarm

Hvordan vælger jeg den rigtige tyverialarm?

Hvordan vælger jeg den rigtige tyverialarm? - Artikel Banner

Sådan finder du ud af, hvilken tyverialarm der passer bedst til dine behov

 

Der er flere ting, du bør overveje, inden du vælger en alarm. Det handler først og fremmest om at finde en alarm, der passer til dine behov. Det betyder blandt andet, at du skal tænke over, hvor stort dit sikkerhedsbehov er, og hvad du er er parat til at investere i øget sikkerhed – hvad enten du sidder i hus, lejlighed eller har en virksomhed.

 

Tyverialarm - med eller uden abonnement?

 

Det første du bør overveje er, om din tyverialarm skal være med eller uden abonnement. Indgår din tyverialarm i et abonnement, vil der komme en vagt ud til din bolig i tilfælde af, at alarmen lyder – det gælder i hvert fald, hvis du køber abonnement hos et af de store alarmselskaber. Det er naturligvis en dyrere – men formentlig også mere sikker – løsning, end hvis du fravælger abonnement.

 

Vælger du en tyverialarm uden abonnement, rykker der ikke en vagt ud, når alarmen aktiveres. I stedet får du tilsendt en sms-besked eller et billede, med det samme. Du kan også vælge, at andre i din familie eller dine naboer bliver kontaktet med det samme. På den måde sikrer du, at der kan handles hurtigt i tilfælde af indbrud.

 

Læs mere om, hvad du vælg kan gøre for at undgå indbrud

 

Pris, kvalitet og brugervenlighed

 

Der er også en række andre forhold, du med fordel kan tage stilling til ved valg af alarm. Hvordan skal forholdet for eksempel være mellem pris og funktionalitet? Typisk vil en billig tyverialarm også være mindre brugervenlig og stabil. Derudover kan du overveje, om alarmen skal kunne sende fotos til din telefon eller e-mail.

 

Priser med nabohjælp starter typisk omkring 100 kr./md., hvorimod tyverialarm med kontrolcentral og vagt starter omkring 280 kr./md. og op efter.

 

Kort sagt er der altså flere overvejelser at tage. Det bedste råd er at snakke med en låseservice om dine konkrete behov. Er du i tvivl om dine behov og muligheder, så er der hjælp at hente ved at kontakte en landsdækkende låsesmed og låseservice.

Andre artikler
Sådan sikrer du din virksomhed

Virksomheder er indbrudstyvens slikbutik Virksomheder har al…

Multinøgle skaber mere sikkerhed

Lås med en nøgle som passer til både hus, skur og postkasse …

3 gode grunde til at have en dørtelefon

Skab tryghed og sikkerhed med en dørtelefon   Uanset om du b…

Seneste indlæg
Overvågning øger din sikkerhed

Med videoovervågning holder tyven sig væk Videoovervågning k…

Bearbejd traumet efter indbruddet hos en psykolog

Indbrud - kom ovenpå igen med en psykolog Selvom Danmark gen…

Sikkerhed med nøgleskabe

Nøgleskab til virksomheden Vi kender alle til ikke at kunne …

Alternate Text
Top