Om låseguiden

Hvem er stopindbrudstyven.dk egentlig?

Idéen startede grundet frustrationen over, hvor simpelt det kan være for tyven at få adgang til vores hjem. Det er aldrig rart, at andre tager vores personlige værdier eller bestjæler os psykisk.

Vi ved, at det kan være en jungle at finde rundt i de forskellige begreber, metoder og mærker, og vi vil derfor hjælpe dig igennem bedst muligt. Der står et dedikeret team bag, som researcher rundt på nettet, så vi kan informere dig bedst muligt. Derfor kan du roligt kigge rundt, og lade dig inspirere. 

 

Vi holder dig up to date…

Vi holder dig opdateret og følger med de nyeste tendenser inden for låsesikring. Her på siden har du bl.a. mulighed for at finde en låsesmed nær dig. Desuden undersøger og samler vi de bedste råd om, hvordan du kan tage dine forholdsregler, inden du skal ud og rejse, til juleaften hos din mor, i sommerhus, eller bare ligger og sover.

Vi vil kontakte fagmænd, så de kan komme med deres bedste råd og statistikker i forhold til indbrud. Vi vil forsøge at informere om forskellige sikkerhedssystemer og forsøge at klæde dig på så godt som muligt.

Hvad er du ellers i tvivl om?

Hvis du ønsker, at et relevant emne skal uddybes eller du har et konkret emne, som vi skal undersøge, er du velkommen til at skrive til os på nedenstående kontaktformular.

Hvis du har et relevant emne, som du synes skal deles med andre, er du mere end velkommen til at sende det til os, så vil vi tage stilling til, om det kan blive offentliggjort her på siden.

Top