Alarm

Hvem går ind ad døren i din virksomhed?

Hvem går ind ad døren i din virksomhed? - Artikel Banner

Oprettet af: Anders K.

22-04-2016

Hvem har adgang til din virksomhed?

I både større og mindre virksomheder har mange medarbejdere, leverandører og andre dagligt deres gang. For at beskytte din virksomhed bedst muligt mod tyveri er det en god idé at overveje, hvem der egentligt går ind af døren i din virksomhed. Hvem har nøgler? Hvem har eventuelle koder? Og er din virksomhed overhovedet sikret tilstrækkeligt mod ubudne gæster? Er du i tvivl, så tag kontakt til din lokale låsesmed, der kan hjælpe dig med en sikker og holdbar helhedsløsning, der beskytter din virksomhed mod indbrud.

 

Beskyt værdierne

Virksomheder og butikker er særligt udsatte, når det kommer til indbrud og tyveri. Kontorbygninger og erhvervslokaler er ofte udstyret med værdifulde maskiner, IT-udstyr eller andet, der er særdeles attraktivt for nysgerrige tyve. Mindre butikker vil måske ligge inde med varer eller kassebeholdninger, der også er interessante for en tyv. For alle virksomheder uanset størrelse vil et indbrud have både økonomiske og personlige konsekvenser. Vigtigt information eller udstyr af høj værdi kan stjæles – til stor frustrationen for både ejere, ansatte og kunder. Sørg derfor for, at din virksomhed er sikret mod indbrud. Kontakt en låsesmed og hør om dine muligheder.

 

Forebyg tyveri

Når det gælder sikring mod tyveri er forebyggelse vigtigt. Bonne Låse & Sikring er ikke i tvivl om, hor vigtigt det er, at kontakte en fagmand, hvis man er i tvivl:

"En dygtig og kompetent låsesmed er specialist i sikkerhed og kan udarbejde en skræddersyet løsning, der er tilpasset netop din virksomhed. En stor virksomhed vil typisk have behov for store omfattende sikkerhedssystemer, mens mindre butikker eller kontorlokaler kan nøjes med effektiv sikring i aftentimerne og nattetimerne." 

 

Få adgangskontrol

Adgangskontrol er en yderst effektiv løsning, hvis du vil have overblik over, hvem der har adgang til din virksomhed. Adgangskontrol giver kun adgangsrettigheder til bestemte personer. På den måde kan særlige lokaler eller områder lukkes af for personer, der ikke bør have adgang hertil. Dette kan sikres med både adgangskort eller pinkoder. Systemet kan kontrolleres på computere eller kontrolpaneler, der giver dig en fleksibel og brugervenlig løsning. Hør din låsesmed om mulighederne for adgangskontrol i din virksomhed.

 

Sponsoreret indlæg.

Andre artikler
Er du ordentligt tyverisikret?

Tyverisikring til hjemmet og virksomheden Tyverisikring af e…

Derfor bør du overveje alarmovervågning

Derfor skal du vælge alarmovervågning   Enhver boligejer ken…

Tyverisikring af bolig

Hvordan du kan sikre din bolig mod tyveri Har du før oplevet…

Seneste indlæg
Brug for midlertidig, men tyverisikker opmagasinering?

I en verden, hvor sikkerhed er af største betydning, er det …

Indbrudssikring med balusterhegn

Balusterhegn - en elegant sikkerhedsløsning til dit hjem Når…

Godkendte nøgletyper af forsikringsselskaber

Når det kommer til forsikringsdækning for tabte eller stjåln…

Alternate Text
Top