Alarm

Få det bedste ud af videoovervågning

Få det bedste ud af videoovervågning - Artikel Banner

Oprettet af: Henrik M.

17-04-2016

Din sikring mod indbrud

Videoovervågning er en nyere metode til sikring af private hjem. Tidligere har overvågning med kameraer udelukkende været anvendt i forbindelse med erhverv, men er nu også foretrukket af mange private, der ønsker at beskytte deres hjem bedst muligt mod indbrud. Mulighederne for videoovervågning er mange, alt efter dit behov og budget. Kontakt din lokale låsesmed, hvis du har brug for råd og vejledning omkring køb af overvågningssystemer.

 

Vær opmærksom på lovgivningen

Det er lovligt at videoovervåge på din egen, private grund – herunder bolig, have og indkørsel. Dog er overvågning på gade og vej ikke lovligt. Det er derfor vigtigt at dit videoudstyr er opsat korrekt, så det ikke filmer områder, der ikke er tilladt. Det er også vigtigt at være opmærksom på at personer, der har adgang til dit hjem, skal give samtykke til overvågningen. Har du eksempelvis barnepige eller rengøringshjælp, skal disse give tilladelse til, at dit hjem overvåges. Snak med din låsesmed om reglerne, inden du installerer kameraerne.

 

Sæt skilte op

Det er ikke lovpligtigt at skilte med, at din grund overvåges. Dog skal du være opmærksom på at områder, hvor eksempelvis skraldemanden eller postbuddet har sin gang, skal skiltes med, at du filmer. Advar derfor altid om, at du har overvågning installeret. Dette er også en god advarsel mod eventuelle indbrudstyve.

 

Kontakt en låsesmed

Det bedste du kan gøre inden du investerer i et overvågningssystem, er at kontakte en kompetent og erfaren låsesmed. Her kan du få al den hjælp og vejledning du har brug for i forbindelse med installering af videoovervågning og generel sikring mod tyveri og indbrud. Der findes mange muligheder, når det kommer til overvågning - både analog overvågning, netværksovervågning, forskellige typer af kameraer, linser og optagere. Tag en snak med din lokale låsesmed, så du får den bedst mulige løsning til netop dit hjem.

Andre artikler
Sådan sikrer du din virksomhed

Virksomheder er indbrudstyvens slikbutik Virksomheder har al…

Multinøgle skaber mere sikkerhed

Lås med en nøgle som passer til både hus, skur og postkasse …

3 gode grunde til at have en dørtelefon

Skab tryghed og sikkerhed med en dørtelefon   Uanset om du b…

Seneste indlæg
Overvågning øger din sikkerhed

Med videoovervågning holder tyven sig væk Videoovervågning k…

Bearbejd traumet efter indbruddet hos en psykolog

Indbrud - kom ovenpå igen med en psykolog Selvom Danmark gen…

Sikkerhed med nøgleskabe

Nøgleskab til virksomheden Vi kender alle til ikke at kunne …

Alternate Text
Top