Alarm

Overrask tyven - få installeret tågesikring

Overrask tyven - få installeret tågesikring - Artikel Banner

Oprettet af: Christian B.

30-10-2017

Gør det vanskeligt for tyven at løbe af sted med dine ejendele

 

I dag er det slet ikke altid, at tyve tager tyverialarmer alvorligt. De er snu og hurtige, og tilmed er de sikre på, at vagtselskabet sjældent når frem i tide. Derfor er du i dag i højere grad nødt til at tænke i alternativer, når tyven skal stoppes, inden det er for sent. Det handler først og fremmest om at stresse tyven samt at få tyven til at føle ubehag. I den forbindelse kan tågesikring meget vel være den rigtige løsning – det er ikke den løsning, de fleste tænker først på, men den er meget effektiv!

 

Sådan fungerer tågesikringen

 

Du har muligheden for at installere tågesikring i dit hus. Tågesikringen er et alarmsystem, der har til formål at blinde tyven, og alarmsystemet kan give direkte signal til kontrolcentralen ved aktiveringen. Der installeres tågekanoner, hvor det ønskes i huset – det kan være i entreen, stuen, kontoret eller i nogle af de værelser, hvor du ønsker maksimal beskyttelse af dine ejendele. Tågekanonerne kobles på dit alarmsystem, så tyvene får meget svært ved at se noget, så snart alarmen går i gang. Tågen generer, stresser og forvirrer tyven, der med stor sandsynlighed vil føle sig for usikker til stadig at foretage det planlagte indbrud. Samtidig er røgen også meget generende at indånde, og den gør det meget svært for tyven at finde rundt. Hvis ikke tyvene vælger at droppe forsøget på indbruddet helt, er der god sandsynlighed for, at deres udbytte bliver stærkt begrænset.

 

Tågekanonerne fylder ikke hele huset med røg – men de hjælper!

 

Tågekanonerne er i stand til at producere rigtig meget røg. Dog skal du alligevel ikke forvente, at du kan tågesikre hele din bolig med tågekanonerne. Røgen fordeler sig gennem smalle døråbninger, og det vil altid sætte en begrænsning for omfanget af tåge i det enkelte rum. Derfor bør du naturligvis placere tågekanonerne de steder, hvor tyvene kan slippe af sted med dine mest værdifulde ejendele.

 

Egner sig til alle

 

Tågesikringen egner sig ikke blot til de private boliger, som vil reducere tabet ved indbrud. Tågekanonerne er også velegnet til at sikre kontoret eller lagerhallen i din virksomhed. Generelt er tågesikringen egnet til dig, som ønsker sikkerhed ud over det ellers sædvanlige alarmsystem.

 

Mindre kan også gøre det - bliv beskyttet mod indbrud med professionel hjælp

 

Hvis du syntes at tågesikring er lige i overkanten, så er god gammeldags låseservice og alarmsystemer helt sikkert vejen frem. Det er og bliver de mest effektive løsninger til tyverisikring i hjemmet og på arbejdspladsen. Bagger Låse & Alarm A/S er blandt Danmarks største og bedste låsesmede, når det kommer til låseservice og fungere også som sikringscenter, så tag fat i dem og få professionel rådgivning på området. 

 

Løs her, andre gode råd til at undgå indbrud i hjemmet

Andre artikler
Er du ordentligt tyverisikret?

Tyverisikring til hjemmet og virksomheden Tyverisikring af e…

Derfor bør du overveje alarmovervågning

Derfor skal du vælge alarmovervågning   Enhver boligejer ken…

Tyverisikring af bolig

Hvordan du kan sikre din bolig mod tyveri Har du før oplevet…

Seneste indlæg
Brug for midlertidig, men tyverisikker opmagasinering?

I en verden, hvor sikkerhed er af største betydning, er det …

Indbrudssikring med balusterhegn

Balusterhegn - en elegant sikkerhedsløsning til dit hjem Når…

Godkendte nøgletyper af forsikringsselskaber

Når det kommer til forsikringsdækning for tabte eller stjåln…

Alternate Text
Top