Låsesmed

Har du styr på nøglerne?

Har du styr på nøglerne? - Artikel Banner

Oprettet af: Henrik K.

15-06-2016

Pas på nøglerne

Et nøglebundt åbner op for en lang række af muligheder for dig, men passer du ikke på nøglerne, giver du uvedkommende muligheden for at finde vej frem til dine mest værdifulde genstande. Du låser hoveddøren, cyklen og pengeskabet, fordi det, som det indeholder, kun vedrører dig og dem, du synes, skal involveres. Nøgler er praktiske på grund af deres størrelse, men netop af samme grund er det ekstra vigtigt, at du holder øje med dem.

 

Hold dine nøgler tæt

Hvis tyven specifikt går efter at finde dine nøgler for at kunne låse sig ind i dit hjem med mindre chance for at blive opdaget, vil personen typisk lede i jakkelommer og lignende åbenlyse åbninger, der ikke sidder for tæt til kroppen. Hold dem derfor tæt på kroppen, så du kan mærke, hvis nogen kommer lidt for tæt på. Tyven gider ikke risikere at blive taget i forsøget og vil derfor undgå at komme i rampelyset.

 

Gem dem atypiske steder

Opbevarer du en husnøgle omkring hjemmet for at kunne komme ind i tilfælde af glemte nøgler, er det en god idé ikke at gemme den under måtter og krukker. Potter og krukker med bunden i vejret er klassiske steder at gemme nøgler, og det er her, at tyven vil lede først. På trods af utallige film, hvor nøglen er gemt under måtten, kan dette ikke anbefales. En pose i jorden er en sikker mulighed, og selvom det kræver lidt ekstra besvær, kan du opveje det ekstra arbejde mod konsekvenserne af et potentielt indbrud.

 

Lav en ordning med naboen

Gem dine nøgler hos naboen, og lad naboen gemme sine nøgler hos dig. I dette tilfælde er det ligegyldigt, hvorvidt du gemmer dem de klassiske steder, fordi tyven vil tro, at nøglen naturligvis tilhører det mest nærliggende hus. I værste tilfælde tager han nøglen med sig, men det er en billig pris at betale for sikring af dine værdier. Dette er en effektiv måde at holde tyven ude på, og samtidig dannes der grundlag for et godt naboskab, der kan komme både dig og din nabo til gode i fremtiden.

Læs om flere gode tips her! For tyven kan godt se, når du ikke er hjemme. Så gør dit bedste for at forhindre, at tyven angriber, mens du ikke er hjemme.

 

 

 

Andre artikler
Godkendte nøgletyper af forsikringsselskaber

Når det kommer til forsikringsdækning for tabte eller stjåln…

Få omkodet din lås

Få omkodet din lås og vær sikret mod indbrudstyve Den helt s…

6 gode råd til at tyvesikre din bolig

Færre indbrud under corona-pandemien Man siger, at intet er …

Seneste indlæg
Brug for midlertidig, men tyverisikker opmagasinering?

I en verden, hvor sikkerhed er af største betydning, er det …

Indbrudssikring med balusterhegn

Balusterhegn - en elegant sikkerhedsløsning til dit hjem Når…

Godkendte nøgletyper af forsikringsselskaber

Når det kommer til forsikringsdækning for tabte eller stjåln…

Alternate Text
Top