Låsesmed

Det kan du forvente af låsesmeden

Det kan du forvente af låsesmeden - Artikel Banner

Oprettet af: Stefani G.

30-07-2017

Sådan foregår en døroplukning

Døroplukning udført af en låsesmed afhænger af, hvorvidt det er til bil eller hus, og om låsen er elektronisk eller mekanisk. Nyere teknologi tillader mere specificering, og der kan altså stilles større krav til sikkerheden til bil såvel som hus. Det betyder altså også, at låsesmeden skal forberedes på dette, når du skal have foretaget en døroplukning. Årsagen er så vidt ligegyldig, men for at kunne tilbyde dig den service, som du efterspørger, skal smeden helst have så mange informationer som muligt.

 

Døroplukning af bil

Låsesmedenes Døgnvagt, som holder til i København og omegn, oplever ofte, at deres kunder smækker bildøren i med nøglen i bilen: "Hvis du af en eller anden grund har låst dig ude af din bil, kan det være nødvendigt at kontakte en låsesmed, medmindre du kan få fat i en alternativ nøgle på anden vis. Du ringer til låsesmeden, og han vil inden for kort tid ankomme til bilen. En autoriseret låsesmed har et særligt værktøj, der kan låse bilen op, uden at beskadige hverken bilen eller låsesystemet, så du kan køre videre uden skrammer," siger Torben og understreger, at kravet er dog, at nøglen ligger inde i bilen, ellers vil de ikke gennemføre opgaven. 

         

Låsesmed til hjem

Det hænder, at man smækker sig selv ude, men heldigvis kan låsesmeden afhjælpe dette. "Du kontakter din lokale låsesmed, de sender en mand ud, og han vil så låse dig ind igen, hvis du kan bevise, at det er dig, der bor der. Dette sker naturligvis uden at skade hverken dør eller låsesystem, så du ikke skal bekymre dig om potentielle skader, der skal udbedres efterfølgende," siger Torben.

 

Et elektronisk låsesystem for stærkere sikkerhed

Et mekanisk låsesystem er den billigste type af låsesystemer, og dette afspejles også i sikkerheden af dem. Når du mister en mekanisk nøgle, kan det blive nødvendigt at udskifte hele låsesystemet, men ved brug af et elektronisk system kan du deaktivere bortkomne nøgler og derved bevare det nuværende låsesystem. Det elektroniske låsesystem egner sig til større erhverv, hvor der er mange medarbejdere, fordi et større antal af medarbejdere som oftest også resulterer i et større antal af bortkomne nøgler. Til mindre erhverv og hjemmet, er et mekanisk nøglesystem ofte tilstrækkeligt.

Det kan være svært at vide, hvilket låsesystem passer til jer. Bliv klogere - læs mere her.

 

Sponsoreret indlæg.

Andre artikler
Godkendte nøgletyper af forsikringsselskaber

Når det kommer til forsikringsdækning for tabte eller stjåln…

Få omkodet din lås

Få omkodet din lås og vær sikret mod indbrudstyve Den helt s…

6 gode råd til at tyvesikre din bolig

Færre indbrud under corona-pandemien Man siger, at intet er …

Seneste indlæg
Indbrudssikring med balusterhegn

Balusterhegn - en elegant sikkerhedsløsning til dit hjem Når…

Godkendte nøgletyper af forsikringsselskaber

Når det kommer til forsikringsdækning for tabte eller stjåln…

Alt hvad du skal vide om biometrisk adgangskontrol

Hvad er biometrisk adgangskontrol? Biometrisk adgangskontrol…

Alternate Text
Top