Låsesmed

Få omkodet din lås

Få omkodet din lås  - Artikel Banner

Få omkodet din lås og vær sikret mod indbrudstyve

Den helt store frygt er at komme hjem fra ferien og erfare, at indbrudstyve har rodet samtlige skuffer og skabe igennem i dit hjem. Med en omkodning af din lås, kan du undgå dette scenarie.

 

Hvad er omkodning af en lås?

En omkodning af en lås er et arbejde, som en professionel låsesmed ordner for dig. Det er en proces, hvor kodningen inde i selve låsen laves om, så den passer til en ny nøgle. Det er et hurtigt og effektivt tiltag, hvis du står i en situation, hvor du har behov for at ændre din lås’ indstilling.

 

Hvorfor skal din lås omkodes?

Der er flere tilfælde i tilværelsen, hvor en omkodning kan være en nødvendighed. En nøgle kan af forskellige årsager skifte hænder flere gange. Hvis du for eksempel står midt i et huskøb eller -salg, vandrer din nøgle imellem en lang række mennesker. Der er både ejendomsmægleren, diverse fagfolk og måske også din nabo, som kan komme i besiddelse af nøglen. Efter en sådan proces, kan det være en rar sikkerhedsforanstaltning at få omkodet din lås.

 

Det samme gør sig gældende, hvis du har lånt din nøgle ud til familie og venner. Det kan i disse tilfælde være vanskeligt at huske hvem, der har nøglen i sin varetægt, og derfor er en omkodning måske nødvendig.

 

Derudover anbefaler låsesmede, at du udskifter eller omkoder en lås, som er over 15 år gammel. Dette skyldes, at låse af denne alder kan være nemmere at bryde op.

 

Spar penge med omkodning

Du sparer penge, når du omkoder din lås. Udskiftning af alle dine låse i huset er en ret så dyr og tidskrævende affære. Derimod er omkodningen let og lige til, så du sparer penge på både lås og arbejdstid for låsesmeden.

 

Andre artikler
Godkendte nøgletyper af forsikringsselskaber

Når det kommer til forsikringsdækning for tabte eller stjåln…

6 gode råd til at tyvesikre din bolig

Færre indbrud under corona-pandemien Man siger, at intet er …

Optimal sikkerhed

Sikr din virksomhed eller din bolig med sikkerhedsglas Hvis …

Seneste indlæg
Brug for midlertidig, men tyverisikker opmagasinering?

I en verden, hvor sikkerhed er af største betydning, er det …

Indbrudssikring med balusterhegn

Balusterhegn - en elegant sikkerhedsløsning til dit hjem Når…

Godkendte nøgletyper af forsikringsselskaber

Når det kommer til forsikringsdækning for tabte eller stjåln…

Alternate Text
Top