Låsesmed

Derfor kan en låsesmed være dyr

Derfor kan en låsesmed være dyr - Artikel Banner

Oprettet af: Katrine D.

01-06-2015

Hvad koster en låsesmed?

Prisen på en låsesmed afhænger af flere ting. Hvis du blot skal have dirket låsen op, koster det omkring 500-700 kr. afhængigt af dit lokale udvalg. Skal du derimod have skiftet låsen ud, kan du sagtens komme til at skulle betale 1000 kr.. Prisen afhænger af, hvilken dag på ugen og hvilket tidspunkt på døgnet du har brug for hjælp. 

 

Husk nøglerne på din bytur

En låsesmed tager generelt mere for et besøg i weekenden, fordi de er nødt til at sidde klar alle ugens dage 24 timer i døgnet. Ingen ønsker at få deres weekend forstyrret, og derfor skal du være forberedt på at betale lidt ekstra lørdag og søndag. Byturen kan altså hurtigt blive ekstra dyr, hvis du i rusen glemmer dine nøgler og på uheldigvis formår, at smække dig selv ude. Eventuelt sørg for, at nogle af dine bekendte har en nøgle, så du undgår dette.

 

Særlige låse kræver mere arbejde

Afhængig af din lås kan prisen også variere. Låsesmeden skal måske bruge noget særligt værktøj til din lås, og derfor stiger prisen også. Det kan altså betyde noget, hvorvidt du har mekanisk eller elektronisk lås, derfor er det værd at tjekke op på, hvor du finder den billigste løsning til præcis din lås. Ved døroplukning af bil, ligger prisen på omkring det samme som låsen i dit hjem, men endnu engang afhænger det også af konkurrencen i dit lokale område.

 

Tjek op på dine muligheder

Forskellige låsesmede har forskellige priser, og derfor kan du nemt spare penge ved at tjekke op på dine nærmeste låsesmede. Hvis du bor i et område med flere låsesmede, kan du nemt finde en billigere løsning end den først fundne. Har låsesmed derimod monopol i et specielt område, kan det nemt blive dyrere end andre steder i landet. De ovenstående priser er altså blot et gennemsnit, og du skal derfor være forberedt på måske at skulle betale mere.

Andre artikler
Godkendte nøgletyper af forsikringsselskaber

Når det kommer til forsikringsdækning for tabte eller stjåln…

Få omkodet din lås

Få omkodet din lås og vær sikret mod indbrudstyve Den helt s…

6 gode råd til at tyvesikre din bolig

Færre indbrud under corona-pandemien Man siger, at intet er …

Seneste indlæg
Brug for midlertidig, men tyverisikker opmagasinering?

I en verden, hvor sikkerhed er af største betydning, er det …

Indbrudssikring med balusterhegn

Balusterhegn - en elegant sikkerhedsløsning til dit hjem Når…

Godkendte nøgletyper af forsikringsselskaber

Når det kommer til forsikringsdækning for tabte eller stjåln…

Alternate Text
Top