Låsesystemer

Sådan sporer du din stjålne Iphone

Sådan sporer du din stjålne Iphone - Artikel Banner

Oprettet af: Carsten B.

23-10-2017

Er din iPhone væk eller blevet stjålet?

 

Hvis din iPhone er blevet stjålet eller du bare ikke kan finde den derhjemme, har du muligheden for at spore den ved hjælp af enheden ”Find min iPhone”. Det kræver dog, at du har slået funktionen til på din mistede iPhone. Har du ikke det, kan du ikke bruge enheden, og derfor er det i stedet en mulighed at ændre adgangskoden til dit Apple-id. Dermed forhindrer du andre i at få adgang til dine iCloud-data og bruge tjenester som iMessage og iTunes på enheden. Det kan også være en god idé at skifte adgangskoden til en række internettjenester som dine e-mailkonti samt Facebook og Twitter, inden du melder din iPhone stjålet eller bortkommet hos politiet og dit mobilselskab.

 

Sådan sporer du din iPhone

 

Du kan enten bruge appen ”Find min iPhone” fra en andens iPhone eller gå ind på siden icloud.com/find for at spore din enhed.

 

  • Når du åbner Find min iPhone, kan du vælge en enhed og se dennes placering på at kortet. Er din iPhone lige i nærheden af, hvor du befinder dig, kan du få den til at afspille en lyd, så den er nemmere at finde.
  • Slå tilstanden ’mistet’ til. Når du gør det, kan din iPhone blive fjernlåst med en 4-cifret adgangskode, og du kan holde øje med placeringen på din enhed. Når du sætter enheden til tilstanden ’mistet’ vil muligheden for at foretage betalinger via Apple Pay blive fjernet, hvis du har tilføjet dine kreditkortoplysninger dertil.

 

Har du ikke heldet med dig?

 

Lykkes det ikke umiddelbart for dig at få fat på din iPhone tilbage, bør du melde enheden stjålet eller bortkommen hos Politiet. Du kan også slette alle dataene på enheden, når Find min iPhone er slået til. Sletter du alle dataene bør du dog bemærke, at alle oplysningerne på din enhed også slettes. Samtidig kan du heller ikke længere finde enheden med ”Find min iPhone”.

Der findes ikke andre måder end ”Find min iPhone”, hvorpå du kan spore din mistede iPhone. Havde du ikke slået det til på din stjålne eller bortkomne iPhone, er der derfor ikke mulighed for at spore den med en anden Apple-tjeneste.

 

Læs mere her om, hvad du skal gøre, hvis du har haft indbrud

Andre artikler
Sikkerhed med nøgleskabe

Nøgleskab til virksomheden Vi kender alle til ikke at kunne …

Opdater jeres sikkerhed

Sikring af beboere Har du selv oplevet indbrud i dit hjem fo…

Sådan bekæmpes indbrudstyven rotten

Sådan bekæmper du rotteproblemet effektiv – Husets hyppige i…

Seneste indlæg
Du kan undgå biltyveri med startspærrer

Undgå biltyveri med startspærre Selvom biltyverier i Danmark…

Undgå tyveri - sikker transport af dit pengeskab

Flytning af pengeskabe Pengeskabe er tunge og har forskellig…

6 gode råd til at tyvesikre din bolig

Færre indbrud under corona-pandemien Man siger, at intet er …

Alternate Text
Top