Låsesystemer

Fordele ved en smart dørlås

Fordele ved en smart dørlås - Artikel Banner

Hvorfor bør du vælge en smart dørlås?

Også sikkerheds- og låsebranchen påvirkes af den teknologiske revolution, så der nu er flere smarte elektriske låse på markedet, der bliver mere og mere populære mange steder. Men hvad er fordelen egentligt ved at vælge en smart dørlås frem for en traditionel mekanisk lås? Læs med og bliv klogere!

 

Hvad er en smart lås?

En smart lås er en digital og elektronisk dørlås. Det betyder blandt andet, at en smart lås bruger software som låsemekanisme frem for mekaniske nøglesplitter, som der traditionelt set er blevet anvendt. Med en smart lås har man mulighed for at vælge flere forskellige nøglemuligheder, hvilket vil sige, at man både kan bruge en nøglebrik, en kode eller låse døren op ved hjælp af en app på telefonen.

Der findes flere forskellige former for smartlåse, hvor nogle er batteridrevne, andre på el, og andre igen, der drives af kinetisk energi. En af de bedste smarte låse på markedet er Yale Doorman.

 

Fordelene ved en smart lås

En af de største fordele ved en smart lås som Yale Doorman er, at man kan låse sin dør op ved at bruge en kode, en app eller en nøglebrik, hvorved man slipper for at skulle holde styr på nøgler, og i tilfælde af mistede nøgler, behøver man ikke at skulle udskifte låsen.

Desuden kan du installere låsen med tidsbestemte og midlertidige koder til gæster, eller du kan bare åbne døren via din smartphone, uanset hvor du befinder dig og på den måde lukke gæster ind, mens du ikke selv er hjemme. Sidst men ikke mindst giver Yale Doorman overblik over adgange, og du kan nemt deaktivere og oprette nye nøglebrikker.

 

Er en smart lås sikker?

De fleste elektroniske låse er både sikkerhedsgodkendte og forsikringsgodkendte. Faktisk øges sikkerhedsniveauet ved en smart lås, da døren bliver låst hver gang, den lukkes. På den både beskytter den bedre end en mekanisk lås, og indbrudstyve kan desuden heller ikke bruge bankelås.

Andre artikler
Gør livet surt for biltyven med en startspærre

Det er næsten imponerende, at biltyverier er så omfattende, …

Sikkerhed med nøgleskabe

Nøgleskab til virksomheden Vi kender alle til ikke at kunne …

Opdater jeres sikkerhed

Sikring af beboere Har du selv oplevet indbrud i dit hjem fo…

Seneste indlæg
Sådan skaber du et sikkert boligsalg

Skab tryghed om dit boligsalg Når det er tid til at sætte en…

Sådan passer du på dig selv på nettet

Sociale medier har skabt mindre tryghed for alle I løbet af …

Derfor bør du overveje alarmovervågning

Derfor skal du vælge alarmovervågning   Enhver boligejer ken…

Alternate Text
Top