Indbrud

Sådan undgår du, at din virksomhed bliver rippet for alt

Sådan undgår du, at din virksomhed bliver rippet for alt - Artikel Banner

Er din virksomhed ordentligt sikret?

 

Et indbrud kan have store konsekvenser for dig og din virksomhed. Derfor bør du altid tage stilling til, om virksomheden er ordentligt sikret. I mange virksomheder vrimler det med værdier, der er meget attraktive for tyvene – derfor er det vigtigt at sørge for sikkerheden af værdigenstandene på den rigtige og mest sikre måde.

 

Frist ikke tyven

 

Frist aldrig tyven ved at placere designermøbler og værdigenstande tæt på vinduerne. Samtidig er det en god idé at sørge for, at lokalerne er oplyst indvendigt, mens facaden er udvendigt. Dermed får tyven ikke arbejdsro, hvis han har udset din virksomhed som det næste mål til et indbrud.

 

Sådan sikrer du virksomheden bedst muligt

 

Det er vigtigt, at tyven aldrig er i tvivl om, at din virksomhed er godt sikret. Installer derfor en tyverialarm af ordentlig kvalitet, så du stresser tyven. Du bør eventuelt også opsætte videokameraer udendørs og indendørs, og du kan afspærre virksomheden med hegn eller porte. Anvend altid solide, robuste døre med en stærk ramme og slut døren til karmen, så den er svær for selv de bedste tyve at brække op. Låsene i virksomheden skal helst være af god kvalitet – er de gamle og slidte, bør du skifte dem ud. Du bør også montere sikringsbeslag på virksomhedens mest udsatte vinduer. Det kan tilmed være en god idé at have et sikringsskab eller en form for indbrudssikker boks til de mest værdifulde genstande i den virksomhed, ligesom det altid er en god løsning at fastmontere mange af virksomhedens værdigenstande som fx elektroniske apparater. Du har alt i alt mange muligheder for at sikre din virksomhed mod tyveri, så det er om at tage stilling til hvilke tiltag, der egner sig bedst til din virksomheds sikkerhed.

 

Læs også hvordan du sikrer din virksomhed mod brand

 

Gå en tur gennem virksomheden, før den forlades eller få professionel hjælp

 

Nogle indbrud i virksomheder sker, fordi medarbejdere ikke får lukket døre eller vinduer. Sørg derfor altid for, at alle yderdøre er låst samt, at alle vinduer lukkes – også selvom stedet kun forlades i få minutter. Tyve kan være hurtige og snu, så tøv derfor aldrig med at have sikkerheden i orden. Hvis du er på udkig efter ordentlig hjælp med sikkerheden, så skal du kontakte en professionel låseservice.

 

Andre artikler
Du kan undgå biltyveri med startspærrer

Undgå biltyveri med startspærre Selvom biltyverier i Danmark…

Undgå tyveri - sikker transport af dit pengeskab

Flytning af pengeskabe Pengeskabe er tunge og har forskellig…

Hvordan undgår du tyveri i hjemmet?

Sådan undgår du tyveri i hjemmet Det kan være, at du har man…

Seneste indlæg
Du kan undgå biltyveri med startspærrer

Undgå biltyveri med startspærre Selvom biltyverier i Danmark…

Undgå tyveri - sikker transport af dit pengeskab

Flytning af pengeskabe Pengeskabe er tunge og har forskellig…

6 gode råd til at tyvesikre din bolig

Færre indbrud under corona-pandemien Man siger, at intet er …

Alternate Text
Top