Indbrud

Hvåd går tyven efter i din virksomhed?

Hvåd går tyven efter i din virksomhed? - Artikel Banner

Pas på tyvene!

 

Alle virksomheder har værdigenstande, enhver tyv gerne vil have fat på. Tyvene ved, hvornår arbejdspladsen er ubefolket, og de er ofte meget hurtige, snu og målrettede, når de bryder ind efter de værdifulde genstande. I 2014 blev der anmeldt over 18.000 indbrud i danske virksomheder. Selvom antallet af indbrud i virksomheder er halveret i løbet af de seneste 5 år, er der stadig risiko for, at det er din virksomhed, der bliver udsat for indbrud. Tøv derfor ikke med at have sikkerheden i orden, hvis du ikke vil opleve et ubehageligt og overraskende syn, når du møder på arbejde.

 

Det går de efter

 

IT-udstyr er noget, som rigtig mange tyve er ude efter, når de begår indbrud i virksomheder. Computere, tablets, telefoner og alt andet elektronik er derfor udsatte værdigenstande, fordi tyvene nemt kan sælge det videre. Det kan derfor være en optimal løsning at fastmontere flere elektroniske apparater i din virksomhed, så det øger besværet med at løbe af sted med disse – for det er formentlig de mest værdifulde genstande, der er at finde i din virksomhed.

Designermøbler er også noget af det, tyvene ofte gerne vil løbe af sted med. Spotter de designermøbler gennem vinduet til din arbejdsplads, er der risiko for, de går målrettet mod dem. Værktøjer og maskiner på eksempelvis byggepladser er også eksempler på attraktive produkter for de ubudne gæster. Generelt er alt, hvad de kan falde for i værdi, noget de løber af sted med. Er der adgang til mange kontanter i virksomheden, tiltrækker det formentlig også i høj grad tyvene.

 

Læs mere om adgang til virksomheden og forebyggelse her

 

Beskyt alle værdigenstande

 

Beskyttelsen af værdigenstande bør naturligvis altid være i orden for at sikre, der ikke kommer ubudne gæster. Overvej derfor om sikkerhedsforanstaltningerne i din virksomhed er gode nok. Sørg også for at have et sikrings- eller pengeskab til de mest værdifulde og uundværlige genstande eller dokumenter, så tyven med sikkerhed ikke slipper af sted med disse. Med andre ord bør du tænke alt igennem sikkerhedsmæssigt, så det økonomiske tab i din virksomhed begrænses på den bedste måde i tilfælde af indbrud. Husk, at der altid er gode råd og vejledning om tyverisikring at hente ved en professionel låsesmed og låseservice

Andre artikler
Brug for midlertidig, men tyverisikker opmagasinering?

I en verden, hvor sikkerhed er af største betydning, er det …

Indbrudssikring med balusterhegn

Balusterhegn - en elegant sikkerhedsløsning til dit hjem Når…

Sådan undgår du indbrud på din båd

Beskyt din fritidsbåd, når du ikke sejler Der er i virkeligh…

Seneste indlæg
Brug for midlertidig, men tyverisikker opmagasinering?

I en verden, hvor sikkerhed er af største betydning, er det …

Indbrudssikring med balusterhegn

Balusterhegn - en elegant sikkerhedsløsning til dit hjem Når…

Godkendte nøgletyper af forsikringsselskaber

Når det kommer til forsikringsdækning for tabte eller stjåln…

Alternate Text
Top