Indbrud

Tyven går IKKE efter dig

Tyven går IKKE efter dig - Artikel Banner

Oprettet af: Henrik M.

26-01-2016

Indbrud rammer os ikke kun på de materielle ting. Tyven bestjæler dig også psykisk.

Selvom tyven kun går efter materielle værdier, rammer det alligevel ofte hjemmets personer hårdt, når de ved, der har været ubudne gæster i hjemmet. For nogle går det over med det samme, men for nogle kan det være uhelbredeligt, fordi der altid er en frygt for, at det vil ske igen. For at hjælpe sig selv videre fra de ubehagelige begivenheder er der visse ting, der kan være gode at minde sig selv om.

 

Tal om indbruddet

Hvis du har behovet for at tale om det og lufte dine tanker, skal du ikke holde dig tilbage. Som i mange andre tilfælde af psykisk terror er løsningen for mange at italesætte problemet og måske snakke med folk, der har været i lignende situationer, men som siden da er kommet ud af det. Folk har stor forståelse for, at det rammer hårdt, og hvis det står helt slemt til, findes der også psykologhjælp til området.

 

Tyvene går ikke efter dig

Det er vigtigt at huske på, at tyve ikke går efter dig som person, men kun de materielle værdier, du besidder. De vil ikke kunne huske dit navn dagen efter, fordi deres desperate handlinger udelukkende handler om at komme i besiddelse af ting, de kan bruge eller sælge. Der er også minimal chance for, at de vil prøve sig af med samme hus igen, fordi de regner med, at du har gjort det sværere for dem siden sidst. Gem værdierne bedre væk, så de ikke går efter dine ting.

 

Lad dig ikke skræmme

Selvom du mister nogle genstande med høj affektionsværdi som eksempelvis smykker, går de udelukkende efter den materielle værdi. Du skal altså ikke lade dig stresse eller overveje at flytte, fordi der bliver begået indbrud én gang. Sikr dit hjem mod fremtidige indbrud ved at optimere låsene og eventuelt installere et alarmsystem. Den faktiske effekt af, at det er sværere for tyven at bryde ind gør naturligvis sit, men den psykologiske effekt af at have disse installationer kan også hjælpe dig videre.

Andre artikler
Du kan undgå biltyveri med startspærrer

Undgå biltyveri med startspærre Selvom biltyverier i Danmark…

Undgå tyveri - sikker transport af dit pengeskab

Flytning af pengeskabe Pengeskabe er tunge og har forskellig…

Hvordan undgår du tyveri i hjemmet?

Sådan undgår du tyveri i hjemmet Det kan være, at du har man…

Seneste indlæg
Du kan undgå biltyveri med startspærrer

Undgå biltyveri med startspærre Selvom biltyverier i Danmark…

Undgå tyveri - sikker transport af dit pengeskab

Flytning af pengeskabe Pengeskabe er tunge og har forskellig…

6 gode råd til at tyvesikre din bolig

Færre indbrud under corona-pandemien Man siger, at intet er …

Alternate Text
Top