Låsesystemer

Sådan bekæmpes indbrudstyven rotten

Sådan bekæmpes indbrudstyven rotten - Artikel Banner

Sådan bekæmper du rotteproblemet effektiv – Husets hyppige indbrudstyv

Hvis du gerne vil undgå at få besøg af den hyppige indbrudstyv – rotten – bør du læse med her. Det problematiske ved rotter er, at de har let ved at komme ind i din bolig, hvis du blot har et lille hul i murværket eller lignende. Det er ekstremt sundhedsfarligt at have rotter i boligen, fordi de bærer ofte smitte af forskellig slags, der kan være ret alvorlig. Smitten kan overføres til mennesker, hvis man rører ved noget med rotteurin på sig. Udover dette kan rotter ødelægge alt lige fra ledninger til træværk og meget mere. Derfor er der ingen tvivl om, at man nødigt vil have besøg af rotten. Derfor kommer her en lille guide til, hvordan du kan beskytte dig imod og slippe af med rotterne.

 

Dette kan du selv gøre i rottebekæmpelsen

For at beskytte dig selv mest muligt er der nogle ting, som du selv kan gøre i rottebekæmpelsesfasen – dog er der også en del, du skal overlade til professionelle. Det, du selv kan gøre, er eksempelvis at undgå, at der er føde tilgængeligt for rotten. Kompostbunker uden rottesikring eller fuldfoder der ligger på jorden, er det rene guld for rotten. Derfor bør du undgå så vidt som muligt at smide for meget foder til fuglene, så der ikke ligger for meget foder på jorden. Føde er en af de vigtigste ting for rotten, og det næstevigtigste ting er læ. Derfor bør du tjekke og reparere husets huller eller åbninger. En rotte kan nemlig komme ind i huset ved blot et hul på 2 cm, derfor er det værd at tjekke huset efter.

 

Dette skal du overlade i andres hænder

Har du fundet rotteekskrementer, oplever du støj fra gulve, vægge eller loftet kan meget tyde på, at du har fået besøg af rotten. I sådant et tilfælde skal du melde det til kommunen hurtigst muligt, hvor du her skal sørge for at have dit på det rene jævnfør ovenstående afsnit. For at kunne afhjælpe problemet hurtigst muligt er fagfolk nødvendige, derfor bør du søge hjælp hos en virksomhed, der har redskaberne og kompetencerne til at bekæmpe rotterne. Det kunne eksempelvis være Aarhus Kloakservice, der dækker hele Østjylland. Her lokaliseres rotteproblemet ved TV-inspektion, hvorefter den mest effektive bekæmpelse bliver benyttet. Så kan du trygt gå tilbage til din hverdag velvidende om, at dit rotteproblem bliver varetaget professionelt.

 

Andre artikler
Sikkerhed med nøgleskabe

Nøgleskab til virksomheden Vi kender alle til ikke at kunne …

Opdater jeres sikkerhed

Sikring af beboere Har du selv oplevet indbrud i dit hjem fo…

Skift låsekassen

Opdater de gamle låsekasser før det er for sent Gode låse er…

Seneste indlæg
Du kan undgå biltyveri med startspærrer

Undgå biltyveri med startspærre Selvom biltyverier i Danmark…

Undgå tyveri - sikker transport af dit pengeskab

Flytning af pengeskabe Pengeskabe er tunge og har forskellig…

6 gode råd til at tyvesikre din bolig

Færre indbrud under corona-pandemien Man siger, at intet er …

Alternate Text
Top