Låsesystemer

Sikkerhed med nøgleskabe

Sikkerhed med nøgleskabe  - Artikel Banner

Nøgleskab til virksomheden

Vi kender alle til ikke at kunne finde sine nøgler. Det er dybt frustrerende, og tit er det meget stressende, fordi man står og skal bruge nøglerne, når man mangler dem. Endnu værre bliver det, hvis man er flere, der skal bruge nøglerne, og der er mange nøgler, man skal have styr på. Har du en virksomhed med mange nøgler og mange ansatte, der skal bruge nøglerne, kan det måske være en hjælp for jer at anskaffe jer et nøgleskab. Med et nøgleskab gør du det nemt at finde nøglerne, fordi de altid er det samme sted, men endnu vigtigere skaber du også sikkerhed omkring nøglerne. De fleste nøgleskabe fungerer på den måde, at du skal tilgå det med en kode. Derfor sikres du, at det kun er dine ansatte, der har adgang til skabet. Er du privat, kan nøgleskabe også være en god idé.

 

Godkendte nøgleskabe til bilnøgler

Når du skal finde det rette nøgleskab, er det vigtigt, at du finder et nøgleskab, der for det første er godkendt, og for det andet er tilpasset det behov, du har. Skal du bruge et nøgleskab til bilnøgler, findes der særlige skabe specielt designet til det formål. Du tænker måske, at et nøgleskab bare er et nøgleskab, men det kan vi forsikre dig, at det ikke er. Nøgleskabe tilpasset bilnøgler har for eksempel en præcis afstand mellem krogene, der passer til bilnøglers størrelse. Dermed sikres en optimal pladsudnyttelse, og skabene fylder ikke mere end højest nødvendig. Med et nøgleskab får du et nemt overblik over bilnøglerne, som du kan arrangere systematisk, og du vil spare tid og besvær på at skulle lede efter den nøgle, du står og mangler. Det er vigtigt, at du sikrer dig med den virksomhed, du køber et nøgleskab af, at skabet er godkendt.

 

Nøgleskab til hjemmet

De fleste privatpersoner opbevarer deres nøgler samlet på ét sted. Det er ikke noget, man tænker over, men kommer der indbrud, er det ren slaraffenland for tyven at tage alle nøglerne, som er samlet samme sted. Det er en meget menneskelig ting, at vi samler nøglerne. Det skal være nemt at finde nøglerne i en travl hverdag, og havde vi gemt nøglerne 7 forskellige steder, ville størstedelen af os aldrig kunne huske, hvor de forskellige nøgler befandt sig, og vi ville hele tiden løbe fortvivlede rundt og lede efter vores nøgler. Heldigvis findes der råd for at have sine nøgler samlet og samtidig have dem sikret. Der findes mange forskellige nøgleskabe til private, der kan sikre dig, at dine nøgler er forsvarligt gemt væk. Nøgleskabene kan boltres fast til væggen og sikres med elektronisk lås, og de kan derfor være svære at stjæle. Alle i husstanden vil have nem adgang til nøglerne, men uvedkommende vil ikke kunne få fat på dem.

Andre artikler
Alt hvad du skal vide om biometrisk adgangskontrol

Hvad er biometrisk adgangskontrol? Biometrisk adgangskontrol…

Fordele ved en smart dørlås

Hvorfor bør du vælge en smart dørlås? Også sikkerheds- og lå…

Gør livet surt for biltyven med en startspærre

Det er næsten imponerende, at biltyverier er så omfattende, …

Seneste indlæg
Brug for midlertidig, men tyverisikker opmagasinering?

I en verden, hvor sikkerhed er af største betydning, er det …

Indbrudssikring med balusterhegn

Balusterhegn - en elegant sikkerhedsløsning til dit hjem Når…

Godkendte nøgletyper af forsikringsselskaber

Når det kommer til forsikringsdækning for tabte eller stjåln…

Alternate Text
Top