Låsesystemer

Hvilket låsesystem passer bedst til dig?

Hvilket låsesystem passer bedst til dig? - Artikel Banner

Oprettet af: Henrik M.

01-11-2015

Mekanisk eller elektronisk låsesystem?

Et låsesystem er først og fremmest en forsikring af dit hjem, men i mange tilfælde er de mentale ar ved et indbrud værre end tabet af materielle værdier. Derfor kan du altså med et mekanisk eller elektronisk låsesystem bevare hjemmet i den sikre tilstand, der gør, at hjemmet føles som et hjem. Der er forskellige fordele ved et både mekanisk og elektronisk låsesystem, og det kan være en god idé at sætte sig ind i deres forskellige egenskaber, før du beslutter dig. Er du i tvivl eller har spørgsmål, så tag fat i en fagekspert.

 

Mekanisk låsesystem til gode priser

Den umiddelbare fordel ved et mekanisk låsesystem er, at det er en markant billigere løsning end det elektroniske. Et mekanisk låsesystem består af ganske normale nøgler, der via nøglens naturlige mekaniske funktion åbner og låser. Har du altså et firma, hvor du ikke ønsker at investere mange penge i et smart elektronisk system, findes der altså en billigere løsning i form af et mekanisk system. Ulempen ved dette system er, at bortkomne nøgler stadig vil kunne låse døren op, og det kan i dette tilfælde være nødvendigt at lægge hele låsesystemet om.

 

Optimeret sikkerhed gennem elektronisk låsesystem

Elektroniske låsesystemer er dyrere end mekaniske låsesystemer, men der er derimod også en længere række af praktiske fordele ved denne model. I tilfælde af bortkomne nøgler skal du ikke bekymre dig om at omlægge hele sikkerhedssystemet, fordi du via det elektroniske system kan deaktivere og aktivere nøgler, som det passer dig. Derved kan det altså blive en billigere løsning for dig i længden, hvis bortkomne nøgler ker hyppigt.

 

Pris hænger sammen med kvalitet og muligheder

Har du en stor arbejdsplads med mange medarbejdere, der skal kunne låse sig ind, kan det i mange tilfælde betale sig at vælge den umiddelbart dyrere elektroniske løsning, fordi et større antal af nøglebærere betyder et større antal af bortkomne nøgler. Er det derimod kun få personer, der har mulighed for at låse op, er det mekaniske låsesystem ofte tilstrækkeligt. Sikkerheden er den samme for både det elektroniske og mekaniske låsesystem, men det handler om, hvorvidt du er villig til at tage risikoen for eventuelle bortkomne nøgler.

Andre artikler
Alt hvad du skal vide om biometrisk adgangskontrol

Hvad er biometrisk adgangskontrol? Biometrisk adgangskontrol…

Fordele ved en smart dørlås

Hvorfor bør du vælge en smart dørlås? Også sikkerheds- og lå…

Gør livet surt for biltyven med en startspærre

Det er næsten imponerende, at biltyverier er så omfattende, …

Seneste indlæg
Brug for midlertidig, men tyverisikker opmagasinering?

I en verden, hvor sikkerhed er af største betydning, er det …

Indbrudssikring med balusterhegn

Balusterhegn - en elegant sikkerhedsløsning til dit hjem Når…

Godkendte nøgletyper af forsikringsselskaber

Når det kommer til forsikringsdækning for tabte eller stjåln…

Alternate Text
Top