Bedre sikkerhed

Ældre frygter tyven

Opdater jeres sikkerhed

Opdater jeres sikkerhed  - Artikel Banner

Sikring af beboere

Har du selv oplevet indbrud i dit hjem fornyeligt? Har din nabo haft indbrud? Eller frygter du for sikkerheden på plejehjemmet? Selvom tallene for indbrud fortsat er faldende, så oplever vi stadig mange indbrud i villakvartererne og hos de ældre. Det er her de letteste ofrer, og de største værdier er at finde, og det ved indbrudstyvene.

Indbrudstyvene bliver i dag mere og mere ubarmhjertige i deres tyverier. Vi hører et voksende antal indbrud hos de ældre. Indbrud, hvor deres uvurderlige smykker bliver taget fra dem. Det skaber en utryghed hos de ældre og deres pårørende. Tyven stjæler nemlig ikke kun vores materielle værdier, men også vores psyke. Efter indbruddet efterlader de et smuldrende fundament, der engang var den tryghed vi fandt i vores hjem. Uden tryghed i vores hjem løberne tankerne hurtigt afsted, og nætterne bliver pludselig lange.
Derfor har du her nogle råd til at skabe mere tryghed i hjemmet eller på plejehjemmet:

  • Opdater låsene
  • Montér lås i større vinduer
  • Hav et overblik dine værdier
  • En hund er din sikkerhed (sikkerhedsvagt)

 

Byggepladserne benytter sig af vagtmænd, og vi ser flere plejehjem gøre det samme

På de danske byggepladser oplever bygherrerne i stigende grad stjålne byggematerialer, der i sidste ende kan koste forsikringsselskaberne mange penge og sænke arbejdet hos de ansatte på byggepladsen. Af den årsag er de begyndt at benytte sig af vagter på byggepladserne, der sikrer deres materialer, ikke kommer i de forkerte hænder. Efter flere absurde oplevelser på plejehjemmene oplever vi også en forøgelse af sikkerheden på plejehjemmene. Det er bl.a. videoovervågning og sikkerhedsvagter der er blevet tilføjet til deres sikkerhed.

 

Mangler i tryghed på jeres plejehjem?

Frygter I for sikkerheden på plejehjemmet? Og mangler trygheden fra videoovervågning eller sikkerhedsvagter? Så kontakt jeres lokale vagtfirma og få lagt grundstenene for jeres fundament af sikkerhed med dem. Med trygheden er vi stærkere.

Virksomhed: CNS

Andre artikler
Sådan bekæmpes indbrudstyven rotten

Sådan bekæmper du rotteproblemet effektiv – Husets hyppige i…

Skift låsekassen

Opdater de gamle låsekasser før det er for sent Gode låse er…

Hvor kommer tyven ind?

Disse indgange bruger tyven   Det kan være rart at vide, hvi…

Seneste indlæg
Vinduessikring

Sikr dit hjem med nye vinduer og døre Når du udskifter vindu…

Overvågning der virker

Videoovervågning: For dig der ønsker et trygt hjem Alle ved,…

Sådan sikrer du din virksomhed

Virksomheder er indbrudstyvens slikbutik Virksomheder har al…

Alternate Text
Top