Låsesystemer

Der er forskellige grunde til, hvorfor vi køber nye låse!

Der er forskellige grunde til, hvorfor vi køber nye låse! - Artikel Banner

Oprettet af: Anders K.

02-10-2015

Nye låse!

En ny lås kan være nødvendig i tilfælde af bortkomne nøgler og indbrud, men der findes forskellige typer af låse, der passer til både privat og erhverv. Låse har naturligvis også forskellige priser afhængig af, hvor praktiske og sikre de er, og generelt set er de elektroniske løsninger dyrere end de mekaniske. Ved indbrud, eller som forebyggelse af indbrud, er det en god idé at optimere låsene til de nyeste på markedet, så du sætter tyven på ekstra hårdt arbejde.

 

Undgå indbrud og uvedkommende gæster

Har du haft indbrud, og er de kommet ind ved hjælp af en stjålet nøgle, bliver det nødvendigt at udskifte låsen. Tyven vil højst sandsynligt prøve igen, og derfor er det vigtigt, at der til den tid er en ny lås i. Det er desuden også værd at overveje, hvor man gemmer sine nøgler, hvis tyven var i stand til at anskaffe en. Gem dem altså ikke under måtter, krukker og falske sten, fordi dette er steder, som tyven vil tjekke først. Efterlad i stedet en ekstranøgle hos en venlig nabo eller ven i nabolaget.

Hold dit nøglebundt så tæt på kroppen som muligt, så du kan mærke, når der kommer berøring i disse områder. Undgå altså at opbevare dem i jakkelommer og lignende perifere steder.

 

Mekanisk eller elektronisk låsesystem

Har du et større erhverv, hvor der er mange nøglebærere med egen adgang til lokalerne, er der også en større risiko for, at nogle nøgler uheldigvis forsvinder. Elektroniske låsesystemer tillader aktivering og deaktivering af nøgler, og dette kan hurtigt blive praktisk, hvis der er en tendens til, at nøgler bortkommer. Et sådan system er naturligvis også dyrere fra starten, men det kan blive en billigere løsning i længden. Bortkomne nøgler i et mekanisk låsesystem betyder, at der skal installeres et helt nyt låsesystem hver gang en nøgle forsvinder, hvis du vil sikre dine lokaler.

 

Føl dig sikker

Den psykologiske effekt af at installere en ny lås skal ikke undervurderes. Hvis du kan forlade dit hjem eller din virksomhed velvidende, at sikkerheden er i top, får du færre bekymringer og stress i din hverdag og får overskud til dagens andre opgaver. Fordelene ved psykisk velvære er overflødige at nævne, og et optimeret låsesystem kan altså hjælpe dig på vej mod denne følelse af overskud.

Andre artikler
Sikkerhed med nøgleskabe

Nøgleskab til virksomheden Vi kender alle til ikke at kunne …

Opdater jeres sikkerhed

Sikring af beboere Har du selv oplevet indbrud i dit hjem fo…

Sådan bekæmpes indbrudstyven rotten

Sådan bekæmper du rotteproblemet effektiv – Husets hyppige i…

Seneste indlæg
Du kan undgå biltyveri med startspærrer

Undgå biltyveri med startspærre Selvom biltyverier i Danmark…

Undgå tyveri - sikker transport af dit pengeskab

Flytning af pengeskabe Pengeskabe er tunge og har forskellig…

6 gode råd til at tyvesikre din bolig

Færre indbrud under corona-pandemien Man siger, at intet er …

Alternate Text
Top