Låsesystemer

Hvor kommer tyven ind?

Hvor kommer tyven ind? - Artikel Banner

Oprettet af: Carsten B.

09-11-2017

Disse indgange bruger tyven

 

Det kan være rart at vide, hvilke indgange indbrudstyve oftest bruger. Ved at øge sikkerheden på de mest udsatte indgange, kan du reducere risikoen for ubudne gæster i din bolig – eller du kan sikre dig, at de ikke slipper af sted med lige så mange af dine værdigenstande, som de har tænkt sig.

 

Disse indgange er mest udsatte

 

En undersøgelse foretaget af YouGov i 2012 viser, at du især skal sikre dine stuevinduer godt, hvis du bor i hus. 32 pct. – det vil sige knap en tredjedel af alle indbrud – sker med stuevinduer som den valgte indgang. Stuevinduerne er specielt udsat ved parcelhuse/villaer, da 37 pct. af indbruddene sker gennem disse. Undersøgelsen har også vist, at terrasse- eller altandøre benyttes ved 19 pct. af indbruddene og dermed også ofte er indgange, indbrudstyvene foretrækker. Hoved- og bagdøre anvendes knap så ofte som terrasse- og altandørene, men det er stadig udsatte indgange i din bolig. Det hænder også, at kældervinduet er der, tyvene får adgang til dit hus – dog er denne indgang ikke lige så udsat som de førnævnte.

I lejligheder er hoveddøren den mest udsatte indgang, så derfor bør den sikres på bedste vis. 45 pct. af indbrud i lejlighederne sker via hoveddøren. Sørg for at gøre døren indbrudssikker, så du gør det ekstra svært for indbrudstyvene, når de vil have adgang til dit hus.

Læs her hvorfor indbrudstyve bruger vinduerne

 

Sådan kommer indbrudstyven ind gennem vinduet

 

Sørg altid for at sikre dine vinduer godt, da det er her, tyven typisk kommer ind, hvis du bor i hus. Indbrudstyve knuser ofte ruden eller fjerner den ved at pille udvendige lister af, når de er på jagt efter dine værdigenstande. Det sker også, at de bryder eller åbner rammen med eksempelvis et koben. De finder også ofte på at bore vinduets træremme ud, så de er i stand til at fjerne vinduet. Du bør specielt sørge for at sikre de vinduer, der vender mod haven, gemmer sig bag buske el. lign.

Indbrudstyve kan være snu og hurtige, og de vælger de indgange, der ikke er indbrudssikre. Overrask derfor tyvene med en meget indbrudssikker bolig, så de ikke slipper af sted med de værdigenstande, de kommer efter! Der er heldigvis hjælp at hente, så tøv ikke med at kontakte en ekspert i indbrudssikring, alarmer og låse.

Andre artikler
Alt hvad du skal vide om biometrisk adgangskontrol

Hvad er biometrisk adgangskontrol? Biometrisk adgangskontrol…

Fordele ved en smart dørlås

Hvorfor bør du vælge en smart dørlås? Også sikkerheds- og lå…

Gør livet surt for biltyven med en startspærre

Det er næsten imponerende, at biltyverier er så omfattende, …

Seneste indlæg
Brug for midlertidig, men tyverisikker opmagasinering?

I en verden, hvor sikkerhed er af største betydning, er det …

Indbrudssikring med balusterhegn

Balusterhegn - en elegant sikkerhedsløsning til dit hjem Når…

Godkendte nøgletyper af forsikringsselskaber

Når det kommer til forsikringsdækning for tabte eller stjåln…

Alternate Text
Top