Låsesystemer

Gør det svært at finde værdierne!

Gør det svært at finde værdierne! - Artikel Banner

Oprettet af: Katrine D.

30-07-2017

Pas på dine værdier!

En måde at holde indbrudstyve væk på er ved at gemme dine værdier. Hvis værdier ikke er tilgængelige for tyvene, vil de ikke prøve at begå indbrud, og derved undgår du langtrukne forsikringssager og den potentielle psykiske terror, som mange oplever ved et indbrud. Indbrud kan ofte forhindres, hvis du tager visse forbehold, da tyve altid vil vælge de steder, der har mest at byde på.

 

Pengeskab til værdier

Et pengeskab antyder naturligvis, at der findes noget af værdi i hjemmet, men hvis pengeskabet er gemt væk og ikke synligt udefra, er der mindre risiko for, at de vil prøve hjemmet af. Hvis tyvene først er inde, tiltrækker et sådan pengeskab en interesse, og derfor skal det være af en ordentlig kvalitet, så det hverken kan brydes op eller tages ud af hjemmet. Kan det boltes i væggen, er det den absolut bedste måde at gemme værdier på.

 

Opbevar dine små værdier sikkert

Smykker, ure, penge og andet, der betegnes som små værdier, er oftest det som tyvene går efter, fordi de er små, håndterbare og af stor værdi. Fladskærme og computere er også meget værd, men besværlige at flytte rundt på og jo mindre tid, at tyven skal bruge i hjemmet, jo bedre for tyven er det. Derfor kan et solidt pengeskab have en præventiv virkning mod den typiske indbrudstyv, der arbejder alene, lettere stresset og hurtigt. De har ganske enkelt ikke tid til at bakse med et pengeskab.

 

Træk gardinerne fra og lad dem se ind

Hvis tyvene ikke umiddelbart kan se ting af værdi, er de mindre tilbøjelige til at begå indbrud. De tager en stor risiko ved at begå deres ugerninger, og derfor skal det også kunne betale sig for dem. Hvis du trækker gardinerne for, vil det tiltrække deres nysgerrighed, og derfor gælder det om at vise, at du ikke har noget at skjule. Tyve går ikke personligt efter dig, så hvis de ikke kan se ting af værdi gennem vinduet, vil de oftest lade dig være i fred.

Mangler du noget mere sikkerhed i huset/lejligheden i København og omegn, så ring til Låsebussen, de kan med sikkerhed guide dig i den rigtige retning.  

Andre artikler
Fordele ved en smart dørlås

Hvorfor bør du vælge en smart dørlås? Også sikkerheds- og lå…

Gør livet surt for biltyven med en startspærre

Det er næsten imponerende, at biltyverier er så omfattende, …

Sikkerhed med nøgleskabe

Nøgleskab til virksomheden Vi kender alle til ikke at kunne …

Seneste indlæg
Sådan undgår du indbrud på din båd

Beskyt din fritidsbåd, når du ikke sejler Der er i virkeligh…

Sådan undgår din virksomhed hacking

Når man har fået sin digitale forretning på benene Det er en…

Få hund i hjemmet og undgå indbrud

Få hund i hjemmet og slå to fluer med et smæk Der er ikke no…

Alternate Text
Top