Låsesystemer

3 gode grunde til at installere dørtelefon

3 gode grunde til at installere dørtelefon - Artikel Banner

Oprettet af: Katrine D.

27-08-2015

Derfor skal du installere dørtelefon

Dørtelefoner kan være essentielle i ejendomme. Er ejendommene ikke udstyret med dørtelefoner, er adgangen til de forskellige lejligheder pludselig lidt nemmere. Derfor holder næsten alle beboelsesejendomme yderdøren låst ved hjælp af et system, der styres ved hjælp af dørtelefonen.

Din Låsesmed mener, at der er flere årsager til, at det kan være en god idé at installere dørtelefoner til ejendommen. For at skabe sikkerhed for kunderne, har de indstalleret en del dørtelefoner igennem årene. Ved at optimere adgangskontrollen, kan du være med til at administrere, hvem der får adgang til din bygning. Her kommer Din Låsesmed med 3 gode grunde til, hvorfor du skal installere en dørtelefon:

  • Det giver en tryghed for beboerne
  • De er meget komfortable at betjene
  • De sender signaler til tyve, der får fornemmelsen af, at ejendommen er godt sikret

 

Tryghed for beboerne

En dørtelefon skaber tryghed, idet du altid ved, at ubudne gæster skal lukkes ind af en andelshaver, hvis de skal have adgang til ejendommen. I dag er det også muligt at anskaffe sig moderne dørtelefoner med videokamera, så det kan ses, hvem der ringer på. Dette skaber en øget sikkerhed for den enkelte andelshaver, der frygter de ubudne gæster.

 

Komfortable at betjene

De fleste dørtelefoner er meget nemme og komfortable at betjene. De giver et overskueligt overblik over de beboere, der er at finde i ejendommen, og du kan nemt ringe til den, du ønsker. Det er nemt for dine gæster at komme i kontakt med dig eller finde ud af, om de befinder sig på det rette sted. Designet er stilrendt og enkelt og giver gæsterne et godt forhåndsindtryk, inden de besøger dig. Dørtelefoner kan få ejendomme til at se mere indbydende ud.

 

Væk med tyvene!

Den måske vigtigste årsag til at udstyre ejendomme med dørtelefoner kan være, at tyvene er mindre tilbøjelige til at udse dig som næste det næste offer. Dørtelefoner skræmmer med stor sandsynlighed tyvene væk fra netop din ejendom – og er dørtelefonerne tilmed udstyret med et videokamera, mindskes risikoen for indbrud yderligere. Indbrudstyvene vil med stor sikkerhed være mindre villige til at foretage et planlagt indbrud, hvis de ved, at de lægger ansigt til deres kriminelle gerninger.

 

Sikker, nem og betryggende løsning

Med dørtelefoner går man aldrig helt galt i byen – de sikrer blandt anden en tryg og sikker nattesøvn og en nem håndtering af velkomne såvel som ubudne gæster.    

 

Sponsoreret indlæg.

Andre artikler
Alt hvad du skal vide om biometrisk adgangskontrol

Hvad er biometrisk adgangskontrol? Biometrisk adgangskontrol…

Fordele ved en smart dørlås

Hvorfor bør du vælge en smart dørlås? Også sikkerheds- og lå…

Gør livet surt for biltyven med en startspærre

Det er næsten imponerende, at biltyverier er så omfattende, …

Seneste indlæg
Brug for midlertidig, men tyverisikker opmagasinering?

I en verden, hvor sikkerhed er af største betydning, er det …

Indbrudssikring med balusterhegn

Balusterhegn - en elegant sikkerhedsløsning til dit hjem Når…

Godkendte nøgletyper af forsikringsselskaber

Når det kommer til forsikringsdækning for tabte eller stjåln…

Alternate Text
Top