Låsesystemer

Den nemme løsning til at undgå indbrud

Den nemme løsning til at undgå indbrud - Artikel Banner

Oprettet af: Stefani G.

11-09-2015

Vil du ikke bruge penge på alarmsystemer?

Det kan sagtens lade sig gøre at øge din boligs sikkerhed – også selvom du ikke benytter dig af alarmsystemer. Ved blandt andet at ”snyde” tyven og få det til at se ud som om, at nogen rent faktisk er hjemme, kan du mindste risikoen for at blive offeret af et indbrud. Sikkerheden er naturligvis altid maksimal, når et alarmsystem fungerer som supplement til den ellers billige løsning ved at narre tyven.

 

Se dit hjem med tyvens øjne

For at undgå indbrud er det altid en god idé at se boligen ud fra tyvens øjne. Fjern derfor altid værdifulde genstande fra vinduet, så de aldrig er synlige udefra. Alle døre skal naturligvis lukkes og låses, og de tilhørende nøgler bør du aldrig gemme væk i en krukke, under en dørmåtte eller lignende. Tyve foretrækker ikke at arbejde under stress. Store, høje hække kan være med til at give dem arbejdsro, så derfor det er altid en ideel løsning at klippe hækken kortere eller gøre andet for, at boligen er mere synlig udefra. Det kan også være en god idé at opsætte bevægelsessensorer, der tænder lys omkring din bolig så snart nogle nærmer sig – denne løsning er dog dyrere end de førnævnte, der blot bygger på fornuften, inden boligen forlades. Placer gerne klistermærker på døre og vinduer, der fortæller, at du har tyverisikret din bolig med en alarm.

 

Ting du bør gøre, når du forlader din bolig

Udover at lukke og låse døre, fjerne synlige ting fra vinduet, klippe hækken og udstyre dit hus med bevægelsessensorer eller advarende klistermærker, er der flere ideelle løsninger, der kan tages i betragtning, når boligen forlades.

  • Haveredskaber eller værktøjer, der kan bruges til at smadre døre eller vinduer, låses inde.
  • Lyset lader du stå tændt i et par værelser, når huset forlades.
  • Lad et musikanlæg eller radio spille, mens du ikke selv er hjemme.
  • Skriv aldrig på internettet, at du forlader dit hjem.
  • Aftal med naboen, at i sørger for at tjekke op på hinandens boliger – det kan eksempelvis være en god idé at lade naboen parkere en bil i din garage, hvis ikke du er hjemme over en længere periode.

 

Alarmsystem maksimerer sikkerheden

Selvom du kan foretage en række nemme, billige tiltag for at øge sikkerheden i din bolig, anbefales det naturligvis altid, at et alarmsystem fungerer som supplement til dine løsninger for at skabe et sikkert hjem samt en mere tryg dagligdag.

Andre artikler
Sikkerhed med nøgleskabe

Nøgleskab til virksomheden Vi kender alle til ikke at kunne …

Opdater jeres sikkerhed

Sikring af beboere Har du selv oplevet indbrud i dit hjem fo…

Sådan bekæmpes indbrudstyven rotten

Sådan bekæmper du rotteproblemet effektiv – Husets hyppige i…

Seneste indlæg
Du kan undgå biltyveri med startspærrer

Undgå biltyveri med startspærre Selvom biltyverier i Danmark…

Undgå tyveri - sikker transport af dit pengeskab

Flytning af pengeskabe Pengeskabe er tunge og har forskellig…

6 gode råd til at tyvesikre din bolig

Færre indbrud under corona-pandemien Man siger, at intet er …

Alternate Text
Top