Låsesystemer

Vedligehold dine låse

Vedligehold dine låse - Artikel Banner

Oprettet af: Henrik M.

21-11-2015

Derfor skal du anskaffe dig en låsespray

Indbrudstyve går efter de lette og ældre indgange, fordi jo mindre tid, de bruger på at komme ind i huset, jo mindre er risikoen for, at de bliver opdaget. Det farligste ved indbrud består af selve indbruddet, fordi det er i denne proces, at tyven bliver opdaget. Selve indsamlingen af værdifulde materialer foregår oftest gnidningsfrit, så derfor kan man skræmme de fleste tyve væk ved forstærkede vinduer og døre.

 

Forstærk dine låse

Alle vinduer og døre har låse, men styrken af dem varierer en del. Sørg først og fremmest for, at vinduerne og dørene er af en tilstrækkelig kvalitet. Når dette så er tilfældet, er det vigtigt at spraye dem med en låsespray af og til for at sikre, at låsene bevarer slidstyrken. Tyvene har dermed større besvær med at komme ind, og i mange tilfælde vil de helt opgive, fordi det ganske enkelt tager for lang tid. Dette er især vigtigt på dine bagindgange og kældervinduer, da det ofte er herfra, at tyvene vil lede efter en vej ind.

 

Bevar samme styrke i adskillige år

Ved brug af låsespray holder du dine døre og vinduer i topform hele året rundt mange år frem. Du undgår slid, og derved forbliver dine vinduer stærke i hængslerne i længere tid. Bruger du ikke låsespray, slides dine vinduer hurtigere op, og det kan altså blive dyrere for dig i længden ikke at bruge låsespray til udbedring af dine låse og hængsler.

 

Undgå lange forsikringssager og psykiske ar

Med låsespray optimerer du dine chancer for at undgå indbrud. Tyve går uden om stærke og holdbare låse, og du sparer altså besværet med at kontakte politiet og udføre lange forsikringssager - men vigtigst af alt slipper du for frygten for, at du skulle blive udsat for indbrud igen. Mange kan føle sig nødsaget til at flytte væk efter indbrud, fordi det psykiske pres er for stort, men med låsespray og forstærkede låse og hængsler kan du altså reducere risikoen for nogensinde at opleve dette. Man skal kunne føle sig tryg i sit hjem, og brug af stærk låsespray kan hjælpe dig med at opnå dette.

Andre artikler
Alt hvad du skal vide om biometrisk adgangskontrol

Hvad er biometrisk adgangskontrol? Biometrisk adgangskontrol…

Fordele ved en smart dørlås

Hvorfor bør du vælge en smart dørlås? Også sikkerheds- og lå…

Gør livet surt for biltyven med en startspærre

Det er næsten imponerende, at biltyverier er så omfattende, …

Seneste indlæg
Indbrudssikring med balusterhegn

Balusterhegn - en elegant sikkerhedsløsning til dit hjem Når…

Godkendte nøgletyper af forsikringsselskaber

Når det kommer til forsikringsdækning for tabte eller stjåln…

Alt hvad du skal vide om biometrisk adgangskontrol

Hvad er biometrisk adgangskontrol? Biometrisk adgangskontrol…

Alternate Text
Top