Indbrud

Tyven ved, at du ikke er hjemme

Tyven ved, at du ikke er hjemme - Artikel Banner

Oprettet af: Stefani G.

02-08-2017

Hold tyven væk, mens du er ude og rejse

Rejser og andre typer af ophold, der kræver, at du er væk fra hjemmet i længere tid ad gangen, giver desværre ofte tyve incitamenter til at begå indbrud. Holder de øje i et bestemt område, vil de opdage en mangel på aktivitet omkring dit hus. Der er heldigvis adskillige måder at passe på hjemmet, selvom du ikke er hjemme. Menneskelig aktivitet er det, der oftest holder tyve ude, og derfor er det en god idé at lave aftaler med enten nabo, familie eller venner for at sikre, at de ubudne gæster holder sig ude.

 

Tøm postkassen

Postkassen skal tømmes et par gange om ugen som minimum. Ser tyven, at postkassen tømmes kontinuerligt, selvom du er ude, ved han, at der holdes øje med huset. Derfor vil tyven højest sandsynlig ikke tage nogen chancer.

 

Tænd lyset

Giv naboen nøglen til dit hjem og bed ham tænde lyset hen ad aftenen. Lys får tyvene til at tænke, at der er folk hjemme – især hvis din rejse ligger uden for højtider. Ligger din rejse midt i en højtid, ved tyvene godt, at lys ikke altid er lig med, at folk er hjemme. Derfor skal der ofte tages flere midler i brug i disse situationer.

 

Bed naboen parkere bilen i din indkørsel

Ser tyven, at der af og til holder en bil parkeret i din indkørsel, er der mindre chance for indbrud. Bilaktivitet indikerer menneskelig aktivitet i allerhøjeste grad, og derfor vil de sjældent forsøge sig med hjem, der har biler parkeret.

 

Gem værdier væk

Har naboerne, vennerne eller familien ikke mulighed for at holde øje med huset for dig, er det en god idé at gemme computere og TV væk. Tvven vurderer altid, hvor mange værdier, de kan finde. Derfor trækker du heller ikke gardinerne for, da dette blot gør dem endnu mere nysgerrige. Vis dem, at du ikke har noget at skjule, fordi de ikke gider bryde ind et sted, der er tom for værdier.

 

Social medier

Det er normalt, at man i den digitaliserede verden har en tendens til at dele oplevelser via de sociale medier. Hvad enten det er Instagram, Facebook, Pinterest eller andre medier, er det vigtigt at overveje nøje, hvem du deler forskellige informationer med. Skal du ud og rejse, så sørg for kun at dele dine statusser og billeder med de personer, du er sikker på, ikke er til fare for dig. Du kan kontrollere, hvem der ser dine opslag. Det er nemt og hurtigt gjort. Men som udgangspunkt overvej, om du egentlig overhovedet har lyst til at dele det på de sociale medier.

 

Andre artikler
Brug for midlertidig, men tyverisikker opmagasinering?

I en verden, hvor sikkerhed er af største betydning, er det …

Indbrudssikring med balusterhegn

Balusterhegn - en elegant sikkerhedsløsning til dit hjem Når…

Sådan undgår du indbrud på din båd

Beskyt din fritidsbåd, når du ikke sejler Der er i virkeligh…

Seneste indlæg
Brug for midlertidig, men tyverisikker opmagasinering?

I en verden, hvor sikkerhed er af største betydning, er det …

Indbrudssikring med balusterhegn

Balusterhegn - en elegant sikkerhedsløsning til dit hjem Når…

Godkendte nøgletyper af forsikringsselskaber

Når det kommer til forsikringsdækning for tabte eller stjåln…

Alternate Text
Top