Indbrud

Videoovervågning til at beskytte dine ting

Videoovervågning til at beskytte dine ting - Artikel Banner

Find den rigtige løsning til dig selv

Videoovervågning er en god løsning til dig, der gerne vil skabe sikkerhed mod indbrudstyve. Men det er enormt vigtigt, at du får det rette udstyr, sådan at du får det meste ud af videoovervågningen. Alt fra din beliggenhed og hvordan din bolig er designet, kan være med til at påvirke valget af videoovervågning. Ligeledes har kvaliteten af udstyret stor betydning for, hvor stort et udbytte du vil få af videoovervågning. Det er altså enormt vigtigt, at du i samarbejde med et professionelt firma, der installerer videoovervågning, finder en løsning, der netop passer dit behov.

 

Lovgivning omkring videoovervågning

Det er vigtigt at du er bekendt med lovgivningen omkring videoovervågning, inden du får sat nogen kameraer op. F.eks. må du ikke som privat foretage tv-overvågning af veje, gader, pladser eller lignende områder, som benyttes til helt almindelig færdsel. Du må altså ikke regelmæssigt optage fortove, veje eller naboens grund via dit overvågningskamera. Inden i huset må du gerne optage gentagende gange, men det er et krav, at du f.eks. oplyser din rengøringsdame eller barnepige om dette. Der er flere vigtige lovgivninger, som skal overholdes, for at få en lovmæssig korrekt installation af dine videoovervågningskameraer. Ved hjælp af et professionelt firma, kan I sammen gennemgå alt, der er vigtigt at vide.

 

Andre gode råd mod indbrud

Udover at få installeret overvågningskameraer, så er en alarm også en god måde at forhindre indbrudstyve på. Det er ligeledes en god ide at få en professionel låsesmed til at sikre vinduer og døre og låse mod indbrud, og ellers er Nabohjælp også effektivt. Det er også en god ide at efterlade noget lys tændt i hjemmet, da det skræmmer indbrudstyven væk, og sørger du for at trimme din hæk og holde dit hegn lavt nok til at naboer og forbigående kan se ind, så giver du mindre fri plads for indbrudstyve til at færdes på din grund.

Andre artikler
Sådan skaber du et sikkert boligsalg

Skab tryghed om dit boligsalg Når det er tid til at sætte en…

Sådan passer du på dig selv på nettet

Sociale medier har skabt mindre tryghed for alle I løbet af …

Hold tyven ude i feriesæsonen

Undgå indbrud i ferien   Når feriesæsonen starter, stiger ra…

Seneste indlæg
Sådan skaber du et sikkert boligsalg

Skab tryghed om dit boligsalg Når det er tid til at sætte en…

Sådan passer du på dig selv på nettet

Sociale medier har skabt mindre tryghed for alle I løbet af …

Derfor bør du overveje alarmovervågning

Derfor skal du vælge alarmovervågning   Enhver boligejer ken…

Alternate Text
Top