Undgå tyveri

Hvordan undgår du tyveri i hjemmet?

Hvordan undgår du tyveri i hjemmet? - Artikel Banner

Oprettet af: Jacob Knudsen Alnor

21-01-2021

Sådan undgår du tyveri i hjemmet

Det kan være, at du har mange fine ting i dit hjem, eller du har genstande, som har stor affektionsværdi for dig – måske noget arvegods eller smykker fra afdøde? Det ville være forfærdeligt, hvis en indbrudstyv pludselig havde været inde og tage dine ting. Det kan du heldigvis gøre noget ved – vi præsenterer her en guide til, hvad du kan gøre for at gøre det sværere for tyven at bryde ind.

Hvad kan du selv gøre?

En tyv er meget opmærksom på at være lydløs og hurtig, når de skal foretage et indbrud. Derfor kan det være en god ide at lave tiltag, som begrænser tyven. Her kan du f.eks. tænde for lyset om natten og tilmelde dig nabohjælpen, så dit hus ikke virker øde, når du er rejst uden for dit hjem. Nabohjælpen kan også holde øje med suspekte typer og giver dem signal om, at de ikke har nogen chance her. Udover er det vigtigt at have sikrede vinduer og døre. Hvis tyven kun kan komme ind ved at lave støj, er det en fordel for dig – samtidigt er sikrede vinduer sværere at få op, så tyvens aktion kan tage længere tid end forventet. Tyven vil oftest ikke risikere sine fordele, så dit hus nedprioriteres.

Hvad kan professionelle gøre?

Gamle låse og døre er svage punkter, som tyven nemt kan benytte for at komme ind i dit hus. Det kan derfor være en god ide at udskifte dem. Ellers er der en anden måde at narre tyven: ekstralås.  Du kan beholde din dør, men enten indeni eller udenpå findes der en ekstralås, som ikke kan låses op med nøgle; kun når du er inde i huset, kan du sætte ekstralåsen til og fra. Det er en uforudset udfordring for tyven, fordi de ikke selv kan låse døren op. Du kan derfor sikre dit hus ved montering af en ekstra lås til døren. Du kan professionelle råd og vejledning til, hvordan du bedst sikrer dig mod indbrudstyve. Det kan betale sig at være sikret – for dig og dine nærmeste.

Andre artikler
Udskift dine døre og undgå indbrud

3 tips til hvornår du skal skifte dine døre Er du i tvivl om…

Du kan undgå biltyveri med startspærrer

Undgå biltyveri med startspærre Selvom biltyverier i Danmark…

Undgå tyveri - sikker transport af dit pengeskab

Flytning af pengeskabe Pengeskabe er tunge og har forskellig…

Seneste indlæg
Udskift dine døre og undgå indbrud

3 tips til hvornår du skal skifte dine døre Er du i tvivl om…

Gør livet surt for biltyven med en startspærre

Det er næsten imponerende, at biltyverier er så omfattende, …

Du kan undgå biltyveri med startspærrer

Undgå biltyveri med startspærre Selvom biltyverier i Danmark…

Alternate Text
Top