Indbrud

Overvågning øger din sikkerhed

Overvågning øger din sikkerhed - Artikel Banner

Med videoovervågning holder tyven sig væk

Videoovervågning kan øge din virksomheds sikkerhed og samtidig gøre det hele nemmere, hvis skaden allerede er sket. Desuden kan det øge dine medarbejderes sikkerhed på udendørs områder med meget lidt eller ingen belysning.

Det er vigtigt, at skjult overvågning ikke finder sted, og der er derfor krav om skiltning. Det betyder, at medarbejdere ved skiltning eller på anden vis skal gøres opmærksom på, at der holdes opsyn med dem og deres færden.

Kameraerne kan sættes op i kantiner, værksteder, kontorer, produktionshaller med videre. Det er vigtigt at være opmærksom på, at det ikke er tilladt at overvåge toiletter, omklædningsrum og andre steder, hvor det kan opfattes som grænseoverskridende for medarbejderne.Videoovervågning til privat

Uanset om du eller din nabo har haft indbrud, eller at du blot skal være lang tid væk hjemmefra, så kan videoovervågning være med til at give dig en følelse af tryghed.

Det er dog vigtigt at du sørger for at overholde reglerne på området. Du må som udgangspunkt kun holde opsyn med din egen grund, og her er det ikke lovpligtigt at skilte med det. Det anbefales dog alligevel, da en potentiel indbrudstyv således bliver gjort opmærksom på kameraerne, og så holder han sig forhåbentlig væk. Hvis du på nogen måde holder opsyn med områder med almindelig adgang, skal du gøre opmærksom på dette i form af skiltning.

Samtidig er det værd at overveje, hvor det er bedst at placere sine kameraer. Her anbefales det, at der monteres synlige kameraer ved hoveddøren, bagdøren samt ved alle vinduer, der vender væk fra gaden. Desuden bør kameraet installeres mindst tre meter over jorden, så det ikke er nemt at afbryde.


Sådan får du videoovervågning

Videoovervågning kan altså øge sikkerheden og mindske chancen for indbrud hos både private og hos virksomheder. Der findes mange udbydere af videoovervågning, herunder blandt andet BB videoovervågning, der har beliggenhed tæt på København. Så bestil i dag, så du kan føle dig tryg og sikker – både i og udenfor dit hjem og din virksomhed.

 

Andre artikler
Sådan skaber du et sikkert boligsalg

Skab tryghed om dit boligsalg Når det er tid til at sætte en…

Sådan passer du på dig selv på nettet

Sociale medier har skabt mindre tryghed for alle I løbet af …

Hold tyven ude i feriesæsonen

Undgå indbrud i ferien   Når feriesæsonen starter, stiger ra…

Seneste indlæg
Sådan skaber du et sikkert boligsalg

Skab tryghed om dit boligsalg Når det er tid til at sætte en…

Sådan passer du på dig selv på nettet

Sociale medier har skabt mindre tryghed for alle I løbet af …

Derfor bør du overveje alarmovervågning

Derfor skal du vælge alarmovervågning   Enhver boligejer ken…

Alternate Text
Top