Indbrud

Få hund i hjemmet og undgå indbrud

Få hund i hjemmet og undgå indbrud     - Artikel Banner

Få hund i hjemmet og slå to fluer med et smæk

Der er ikke noget, der varmer mere om hjertet end at blive mødt af en glad, logrende hund, når man vender hjem fra arbejde. I dag finder man små såvel som store hunde i utallige husstande landet over, og der er mange gode grunde til, at flere og flere får sig en pelset ven. Der er naturligvis alle de åbenlyst attraktive ting, som man finder ved de fleste kæledyr, men en hund i hjemmet kan også være med til at indbrudssikre dit hjem. I dette indlæg vil du blive klogere på, hvordan hunden kan være behjælpelig i forbindelse med indbrud, og hvad du ellers kan gøre for at undgå indbrud i hjemmet.

 

”Her vogter jeg” – sådan hjælper en hund med indbrudssikring

Når du får en hund, er det ikke nødvendigvis med henblik på at skabe en vaskeægte vagthund, og det behøver du heller ikke. Når man taler om, at hunde kan være en stor hjælp i forbindelse med at undgå indbrud, handler det ikke om, at man skal træne og opdrætte hunden til at agere vagthund. Det er ofte nok i sig selv, at du har en hund. Indbrudstyve tager sjældent chancen, når der er hund i hjemmet, og derfor er hunde automatisk med til at mindske risikoen for indbrud. Du kan med fordel sætte et skilt ved indgangen, der gør det tydeligt, at du har en hund. Det fungerer lidt på samme måde som at skilte med, at man er en del af Nabohjælp eller har et alarmsystem. En pensioneret tyv har endda udtalt til et interview med Berlingske, at ”en stor, dejlig rottweiler” virker lige så godt som en 30-40.000 kroners tyverialarm. Slå derfor to fluer med et smæk og få en kærlig, ny beboer, der samtidigt skræmmer eventuelle tyve væk.

 

Sådan kan du ellers undgå indbrud i hjemmet

I takt med digitaliseringen og den eksplosive vækst inden for teknologiudvikling, findes der i dag et væld af metoder, der kan hjælpe dig med at tyverisikre dit hjem. Her kan du finde inspiration til, hvad du kan gøre udover at have hund i hjemmet:

 

  • Kameraer: I visse tilfælde kan kameraer være med til at holde tyven væk, og hvis ikke, så kan det hjælpe politiet i deres arbejde med at lokalisere tyven og se omfanget af tyvekoster. Det kan også få betydning for din forsikring.
  • Brudsikre ruder: Dette kaldes også for hammerglas og er den nyeste generation af brudsikkert glas. Det er cirka 300 gange stærkere end almindelige ruder.
  • Nabohjælp: 2 ud af 3 tyve bliver afbrudt af naboer. Derfor kan det være en god idé at samle menneskene på din vej og aftale at være fælles om Nabohjælp-tiltaget.
  • En god lås: I dag kan man få låse til sit hjem, der er praktisk talt umulige at dirke op. Det kan bestemt få tyven til at rette snuden andetsteds.

 

Du kan jo med fordel koble flere at tiltagene sammen for at lave et superindbrudssikkert hjem med hund, Nabohjælp og brudsikre ruder. Så har du i hvert fald gjort dit!

Andre artikler
Brug for midlertidig, men tyverisikker opmagasinering?

I en verden, hvor sikkerhed er af største betydning, er det …

Indbrudssikring med balusterhegn

Balusterhegn - en elegant sikkerhedsløsning til dit hjem Når…

Sådan undgår du indbrud på din båd

Beskyt din fritidsbåd, når du ikke sejler Der er i virkeligh…

Seneste indlæg
Brug for midlertidig, men tyverisikker opmagasinering?

I en verden, hvor sikkerhed er af største betydning, er det …

Indbrudssikring med balusterhegn

Balusterhegn - en elegant sikkerhedsløsning til dit hjem Når…

Godkendte nøgletyper af forsikringsselskaber

Når det kommer til forsikringsdækning for tabte eller stjåln…

Alternate Text
Top