Indbrud

Tyverisikring af lastbilen

Tyverisikring af lastbilen  - Artikel Banner

At miste sine ting på landevejen

Indbrud er desværre et problem, som de danske vognmænd stadig udsættes for. Nogle danske vognmænd bor praktisk talt i deres lastbil, og det er derfor enormt problematisk for dem, når uheldet rammer, og de mister deres ting på landevejen. Det er også enormt dyrt for vognmanden, da han allerede er ude på fire hjul på en længere rejse, og så samtidig mister en masse af sine ejendele. Det bliver altså både dyrt at komme frem og tilbage og få erstattet sine bestjålet sager.

 

Sådan kan du sikre din lastbil

Der er mange måder, hvorpå du kan sikre din lastbil imod tyveri. At få installeret et alarmsystem er f.eks. meget behjælpeligt, da et signal bliver sendt til ejeren, så snart mistænksom adfærd detekteres i lastbilen. Et dash cam er også en effektiv måde at mindske risikoen for indbrud, da kameraet ofte kan fange tyven midt i processen. Du kan også få installeret en indbrudssikret lås, der er med til at beskytte godset inde i lastbilen, da det sådan set umuliggøre det at tvinge sig ind til lastrummet. Udover at få installeret forskelligt teknologi og låse, der kan mindske risikoen for indbrud, så er det også vigtigt at overveje, hvor du parkerer lastbilen, da det også kan spille en rolle.

 

Få hjælp af professionelle

Kører du en rute, som er kendt for at være et særligt udsat område, eller hvis du blot kører med meget værdifuldt gods, så kan du med fordel få hjælp af en professionel vognmand. Den professionelle vognmand har alt det rette udstyr og rette erfaring til at afklare problemet, sådan at godset leveres trygt og sikkert. Det er den sikreste måde, hvorpå du kan undgå at få dit gods stjålet, hvis du ikke føler dig sikker i køreturen!

Andre artikler
Sådan skaber du et sikkert boligsalg

Skab tryghed om dit boligsalg Når det er tid til at sætte en…

Sådan passer du på dig selv på nettet

Sociale medier har skabt mindre tryghed for alle I løbet af …

Hold tyven ude i feriesæsonen

Undgå indbrud i ferien   Når feriesæsonen starter, stiger ra…

Seneste indlæg
Sådan skaber du et sikkert boligsalg

Skab tryghed om dit boligsalg Når det er tid til at sætte en…

Sådan passer du på dig selv på nettet

Sociale medier har skabt mindre tryghed for alle I løbet af …

Derfor bør du overveje alarmovervågning

Derfor skal du vælge alarmovervågning   Enhver boligejer ken…

Alternate Text
Top