Indbrud

Undgå indbrud i dit nybyggeri

Undgå indbrud i dit nybyggeri - Artikel Banner

Sådan tyverisikrer du dit nybyggeri

Indbrudstyvene er blevet specielt glade for nybyggeri, og de går målrettet efter det. Du kan forebygge mod indbrudstyve ved at tænke tyverisikring ind i din nye bolig.

 

Tag dine forholdsregler

Det er en god ide at være opmærksom på at tyverisikre boligen allerede fra starten af byggeriet. Snak med din entreprenør omkring tyverisikring allerede inden påbegyndelsen af byggeriet, så I kan indtænke materialer. Blandt andet døre og vinduer er gode at investere i.

Kontakt leverandøren og tag en snak om døre med to låsecylindre for ekstra sikkerhed. Vinduerne kan du få med forstærkede beslag og med sikkerhedslimede ruder.

 

Sæt spot på tyven

Tyve slår ofte til i mørket og sørger for at holde sig ude af lyset. Det kan derfor være en god ide at investere i spots rundt om huset, der aktiveres ved bevægelse. Du kan placere dem taktisk, så alle husets sider er dækket af lys, skulle tyven gå rundt om huset. Du kan også forsøge dig med at prøve at begrænse tyvens flugtveje. Det kan du gøre samtidig med at huset bygges. Her kan du sætte hegn op rundt haven, så det er sværere for tyven at komme væk, eller du kan bruge en port eller kæde i din indkørsel, så tyven ikke har let adgang til vejen og et køretøj.

 

Alarmsystem med udendørskamera – med og uden abonnement

Der findes to former for alarmsystemer: Dem med og uden abonnement. Den dyreste løsning er med abonnement, fordi alarmen er koblet op til en alarmcentral, som kan sende en vagt ud til din adresse, uanset hvornår på døgnet alarmen går.

Med et alarmsystem uden abonnement kan du spare nogle penge, men du skal også selv kontakte myndighederne, hvis du oplever indbrud. Du kan tilkøbe mere udstyr som udendørskameraer eller andet, så du er mere sikker i dit hjem.

Tag en snak med din entreprenør om, hvad de anbefaler til dit hjem og få tyverisikret dit hus fra starten, inden uheldet er ude.

 

 

Andre artikler
Brug for midlertidig, men tyverisikker opmagasinering?

I en verden, hvor sikkerhed er af største betydning, er det …

Indbrudssikring med balusterhegn

Balusterhegn - en elegant sikkerhedsløsning til dit hjem Når…

Sådan undgår du indbrud på din båd

Beskyt din fritidsbåd, når du ikke sejler Der er i virkeligh…

Seneste indlæg
Brug for midlertidig, men tyverisikker opmagasinering?

I en verden, hvor sikkerhed er af største betydning, er det …

Indbrudssikring med balusterhegn

Balusterhegn - en elegant sikkerhedsløsning til dit hjem Når…

Godkendte nøgletyper af forsikringsselskaber

Når det kommer til forsikringsdækning for tabte eller stjåln…

Alternate Text
Top