Indbrud

Tyven kommer igen

Tyven kommer igen - Artikel Banner

Derfor skal du øge sikkerheden på din bolig efter indbrud

 

At opdage et indbrud i sit hjem er en meget ubehagelig oplevelse. Endnu værre er, når det sker igen – og det oplever rigtig mange, der allerede har været offer for et indbrud. Tyve er meget tilbøjelige til at komme igen allerede måneden efter, hvis de først er sluppet af sted med ét indbrud i dit hus. Sørg derfor altid for at sikre dit hus ekstra godt – specielt hvis du allerede har haft ubudne gæster én gang for meget!

 

Hvorfor kommer tyvene igen?

 

De ubudne gæster kender først og fremmest dit hus, når de har været der før. De ved, hvor der er nemme indgange og de ved, hvor din elektronik, smykker og andre værdifulde genstande befinder sig. Tyvene kan komme igen, fordi de er sikre på, du har anskaffet dig nye værdigenstande siden sidste ’besøg’. Men de kommer også for at få fingrene i det, de har set i dit hus, men som de måske ikke nåede at få med under sidste indbrud.

 

Så ofte kommer de

 

Undersøgelser viser, at godt 1 pct. af alle husstande har haft indbrud inden for et år. Knap 8 pct. af alle de husstande er offer for indbrud igen inden for det efterfølgende år – 20 pct. af tyvene kommer i den forbindelse allerede igen måneden efter. Statistikkerne viser dermed tydeligt, at tyvene har udset dig som den nemme vej til indbrud. Det er ikke kun de attraktive boliger, de går efter. Det er også husstande, hvortil der er let adgang, eller hvor det er nemt og problemfrit at slippe væk.

 

Reducer risikoen for indbrud i dag

 

Mange indbrud sker i dagstimerne fra 8-16 – dermed formentlig mens du er på arbejde eller i hvert fald ikke befinder dig i din bolig. Indbrudstyvene forventer ofte, at huset står tomt i mange timer, og at naboerne højst sandsynligt heller ikke er hjemme. Sørg derfor altid for at sikre dit hus på den bedst mulige måde, så selv de modigste tyve skræmmes væk, når du er på arbejde. Gode alarmsystemer eller ordentlige låse bør dit hus altid være udstyret med – specielt hvis du har været udsat for indbrud én gang, for der er desværre risiko for, at tyven kommer igen inden længe. Hvis du bor i hovedstadsområdet anbefaler vi Hovedstadens Låse-service, som kan give gode råd og vejledning, så du kan beskytte dig imod fremtidige indbrud. 

 

Læs også nogle gode råd for at undgå indbrud når du er på ferie

Andre artikler
Brug for midlertidig, men tyverisikker opmagasinering?

I en verden, hvor sikkerhed er af største betydning, er det …

Indbrudssikring med balusterhegn

Balusterhegn - en elegant sikkerhedsløsning til dit hjem Når…

Sådan undgår du indbrud på din båd

Beskyt din fritidsbåd, når du ikke sejler Der er i virkeligh…

Seneste indlæg
Brug for midlertidig, men tyverisikker opmagasinering?

I en verden, hvor sikkerhed er af største betydning, er det …

Indbrudssikring med balusterhegn

Balusterhegn - en elegant sikkerhedsløsning til dit hjem Når…

Godkendte nøgletyper af forsikringsselskaber

Når det kommer til forsikringsdækning for tabte eller stjåln…

Alternate Text
Top