Indbrud

Indbrud mens du sover

Indbrud mens du sover - Artikel Banner

Oprettet af: Stefani G.

09-02-2016

Advarsel: Indbrudstyven går gerne ind mens du sover

Normalt forekommer indbrud ikke, mens husets beboere er hjemme. Tyvene vil helst arbejde uden risiko for at blive opdaget, men nogle gange sker det alligevel, at familien ligger og sover, mens tyven kommer ind. Du kan aldrig afværge dig fuldstændig mod indbrud, men med få initiativer, kan du kraftigt minimere risikoen.

 

Anskaf et alarmsystem

Tyve, der arbejder om natten, er opmærksomme på, at der er en mulighed for, at beboerne er hjemme og sover. Derfor vil de være ekstra varsomme med støj og kommunikation under indbruddet. Et alarmsystem, der er koblet på vinduer og døre, advarer dig, hvis tyven forsøger at bryde ind.

 

Gem de små værdier tæt på dig

Mange tyve, som begår indbrud om natten, går ofte efter de små gevinster, da flytning af fladskærme og computere larmer for meget til ikke at vække huset. Derfor kan du med fordel gemme mobiltelefoner, nøgler, smykker og punge tæt ved din seng. Det er de små håndterbare enheder, som tyven går efter, da de er lette at sælge.

 

Nabohjælp til udsatte område

Bor du i et område, der ofte er udsat for tyveri, kan du i samarbejde med naboerne lave en ordning, som sikrer, at i holder øje med hinanden. Det kan forhindre meget, at der bliver holdt øje med ubudne gæster gennem køkkenvinduet på tider af dagen, hvor tyven ofte slår til. Alarmer er dyre, men nabohjælp koster ingenting kan skaffes gennem godt naboskab.

 

Lad lyset stå tændt

Nogle indbrudstyve ønsker ikke at begå deres ugerninger, mens der er folk hjemme. Ved at lade lyset stå tændt, eller ved at investere i automatiske tænd/sluk ure, ser huset ’vågent’ ud, og tyven vil gå videre til en anden bolig.

 

Kommer tyven igen efter indbrud?

Undersøgelser viser at tyve ofte begår indbrud i samme boliger som de før har været. Hvis en indbrud derfor har forsøgt indbrud mens du sover og måske er blevet opdaget, så er der chance for at indbrudstyven kommer igen. Det anbefales derfor at være ekstra opmærksom på indbrudssikringen, hvis du allerede har oplevet indbrud i hjemmet.

Du kan læse mere om emnet her.

 

Andre artikler
Sådan undgår du indbrud på din båd

Beskyt din fritidsbåd, når du ikke sejler Der er i virkeligh…

Sådan undgår din virksomhed hacking

Når man har fået sin digitale forretning på benene Det er en…

Få hund i hjemmet og undgå indbrud

Få hund i hjemmet og slå to fluer med et smæk Der er ikke no…

Seneste indlæg
Alt hvad du skal vide om biometrisk adgangskontrol

Hvad er biometrisk adgangskontrol? Biometrisk adgangskontrol…

Er du ordentligt tyverisikret?

Tyverisikring til hjemmet og virksomheden Tyverisikring af e…

Sådan undgår du indbrud på din båd

Beskyt din fritidsbåd, når du ikke sejler Der er i virkeligh…

Alternate Text
Top