Indbrud

Sådan skaber du et sikkert boligsalg

Sådan skaber du et sikkert boligsalg - Artikel Banner

Skab tryghed om dit boligsalg

Når det er tid til at sætte ens bolig til salg, er der et væld af bolde i luften, men man kan heldigvis lade professionelle om at gribe nogle af dem. En stor del af at gøre ens bolig attraktiv for potentielle købere er selve staging af dit hjem samt skønne billeder til salgsopslaget, der virkelig fanger essensen af din bolig. Det er dog også sådanne billeder, der er med til at gøre din bolig attraktiv for indbrud, og der ses i de seneste år en klar stigning i antallet af indbrud begået i boliger, der er til salg. Du gør derfor klogt i at overveje, hvordan du bedst muligt iscenesætter dit hjem uden at servere det på et sølvfad for tyve i dit nærområde. I dette indlæg vil du få tips til, hvordan du bedst undgår indbrud uden at gå på kompromis med kvaliteten af dit salgsopslag.

 

Gå i dialog med din ejendomsmægler og fotografen

Det kan være svært at finde den gyldne middelvej, når det kommer til at gøre ens hjem attraktivt overfor eventuelle købere uden samtidig at gøre det til det perfekte offer for indbrud. Det er en konflikt, der omhandler nogle af grundelementerne i at øge sandsynligheden for salg, og derfor er det også stadig et element, som man fortsat diskuterer i diverse mæglerfag. Derfor gør du også klogt i at have en åben dialog med din ejendomsmægler og fotografen om dette forud for salgsopslaget. Der kan være forskellige præferencer fra din og ejendomsmæglerens side, og I skal derfor sørge for at have helt klare linjer, inden I går i gang. Her kan de også dele ud af deres erfaringer fra tidligere salgsopstillinger og give tips og tricks til at skabe et attraktivt salgsopslag med færre bekymringer for indbrud.

 

Sådan gør du dit hjem mindre attraktivt for indbrud

Det kan virke tillokkende at fremvise overflod, designermøbler og andre unikke genstande, når man sætter sit hus til salg. Det er med til at fremhæve det potentiale, der ligger i huset, men i sidste ende er disse genstande jo (oftest) ikke en del af den bolig, som køber overtager. Fjern derfor de ting, der kunne generere en stor pengesum ved videresalg. Det gælder fx dyr elektronik, designermøbler, dyre malerier, dyre cykler og din bil fra indkørslen. Du kan fortsat have inventar i hjemmet til salgsopstillingen – du skal blot undgå at fremstille ting, som du ved af den ene eller anden grund er uerstattelige eller bare virkelig dyre. Når din bolig listes, følger adressen jo altså med, og der bor måske ovenikøbet ikke nogen i perioden, hvilket er den perfekte forudsætning for en tyv. Undgå indbrud ved at iscenesætte din bolig med mindre værdifulde genstande. Det giver også køber mulighed for bedre at forestille sig, hvordan hjemmet vil se ud med dem og deres ting, som jo i sidste ende er målet for salgsopstillingen.  

Andre artikler
Sådan undgår du indbrud på din båd

Beskyt din fritidsbåd, når du ikke sejler Der er i virkeligh…

Sådan undgår din virksomhed hacking

Når man har fået sin digitale forretning på benene Det er en…

Få hund i hjemmet og undgå indbrud

Få hund i hjemmet og slå to fluer med et smæk Der er ikke no…

Seneste indlæg
Alt hvad du skal vide om biometrisk adgangskontrol

Hvad er biometrisk adgangskontrol? Biometrisk adgangskontrol…

Er du ordentligt tyverisikret?

Tyverisikring til hjemmet og virksomheden Tyverisikring af e…

Sådan undgår du indbrud på din båd

Beskyt din fritidsbåd, når du ikke sejler Der er i virkeligh…

Alternate Text
Top