Indbrud

Gør det nemmere for tyve at vælge dit hus fra

Gør det nemmere for tyve at vælge dit hus fra - Artikel Banner

Oprettet af: Katrine D.

25-02-2016

Gør det nemmere for dig selv- tænk som tyven

Den bedste måde at undgå indbrud på er ved at overveje, hvordan tyven ville gribe et indbrud i dit hjem ad. Ved at tænke som tyven finder du husets svagheder i forhold til potentielle indbrud, og udbedrer du disse svagheder, er der en større chance for, at dit hus ikke bliver udvalgt til indbrud. Tyve vælger deres huse med omhu, fordi den store risiko, som de tager ved at begå indbrud, skal kunne betale sig.

 

Lad dit hus være lettilgængeligt for andre

Tyve ønsker at arbejde i ro og mag, men hvis dit hus er åbent udadtil er dette ikke muligt for dem. De ønsker at arbejde bag afskærmninger og andet, der kan isolere dem både visuelt og auditivt fra naboer og andre mennesker. Sørg derfor for, at kældervinduer og andre indbrudsindgange er at finde i åbne områder, så der kan holdes øje. De vælger ikke et hus, hvor risikoen for at blive opdaget er så stor.

 

Træk gardinerne fra

Tyve vil altid sikre sig, at der er værdier at komme efter, og medmindre de på et tidspunkt har været inde i huset, kan de kun se det, de kan se gennem vinduerne. Hvis de ikke kan se nogen værdier gennem ruderne, vil de overveje en ekstra gang, om indbruddet overhovedet er det værd. Det skal kunne betale sig for dem at tage den risiko, men hvis de kun kan se stole, reoler og tungt køkkeninteriør, taber de hurtigt interesse. Har du gardinerne trukket for, kan tyven have en mistanke om, at du gemmer på noget.

 

Optimer ældre vinduer og indgange

Jo mindre tid tyven skal bruge på at trænge ind, jo bedre for tyven er det. Selve indtrængningen skal gå kort og problemfrit for ikke at tiltrække opmærksomhed, men er det stærke vinduer med gode låse, har tyven ikke lyst til at bruge ekstra tid og ressourcer på en proces, der udsætter ham for opdagelse. Tyven vælger sjældent hoveddøren, og derfor bør du tjekke op på dine andre indgange. Kældervinduer, kælderdøre og bagindgange er typisk de steder, som tyven leder efter.

 

Andre artikler
Brug for midlertidig, men tyverisikker opmagasinering?

I en verden, hvor sikkerhed er af største betydning, er det …

Indbrudssikring med balusterhegn

Balusterhegn - en elegant sikkerhedsløsning til dit hjem Når…

Sådan undgår du indbrud på din båd

Beskyt din fritidsbåd, når du ikke sejler Der er i virkeligh…

Seneste indlæg
Brug for midlertidig, men tyverisikker opmagasinering?

I en verden, hvor sikkerhed er af største betydning, er det …

Indbrudssikring med balusterhegn

Balusterhegn - en elegant sikkerhedsløsning til dit hjem Når…

Godkendte nøgletyper af forsikringsselskaber

Når det kommer til forsikringsdækning for tabte eller stjåln…

Alternate Text
Top