Indbrud

Stilladser er en tyveri-stige

Stilladser er en tyveri-stige - Artikel Banner

Stilladser som en åben invitation

Tyve er trænede til at se mulighederne omkring sig. Det er en skræmmende tanke, men et stillads kan næsten blive betragtet som en åben invitation for de såkaldte ”klatretyve”. Stilladset giver tyven en fabelagtig mulighed for at tilgå lejligheder, som ellers ville være helt uden for rækkevidde. En del tyve benytter også chancen til at tjekke selve stilladset for dyrt værktøj, som de kan nuppe og sælge videre med fortjeneste.

 

Slip for indbrud i dit hjem

Det er helt forfærdeligt at opleve indbrud i dit private hjem. Det er en ubehagelig tanke, at fremmede mennesker har rodet i skuffer og skabe og haft fingrene i dine personlige ejendele. Det føles grænseoverskridende. Heldigvis er der mange ting, som du kan gøre for at forbygge indbrud. Brug af lys og lyd i hjemmet har vist sig at være uhyre effektivt, da tyve ikke ønsker at komme besøg, når der er nogen hjemme. Tyverialarmer og nabohjælp er også en rigtig god løsning på problemet. Hvis du har stilladser stående op ad din bygning, er det rigtig vigtigt, at vinduerne er af en vis kvalitet. Nyere vinduer er langt sværere for ubudne gæster at komme ind ad. Det er dermed en effektiv metode til at undgå, at tyvene bruger stilladser til indbrud.

 

Sådan undgår du tyveri på byggepladsen

Indbrud på byggepladser er noget, som sker ret hyppigt. Det er en kæmpe gene for håndværkerne. Både fordi udstyret og værktøjerne ofte har kostet en formue, men også fordi et tyveri kan forsinke hele arbejdsprocessen. Det er derfor super vigtigt at sikre byggepladsen ordentligt. Det kan f.eks. gøres med kameraovervågning, der monteres i kameratårne rundt omkring på pladsen.

Andre artikler
Sådan skaber du et sikkert boligsalg

Skab tryghed om dit boligsalg Når det er tid til at sætte en…

Sådan passer du på dig selv på nettet

Sociale medier har skabt mindre tryghed for alle I løbet af …

Hold tyven ude i feriesæsonen

Undgå indbrud i ferien   Når feriesæsonen starter, stiger ra…

Seneste indlæg
Sådan skaber du et sikkert boligsalg

Skab tryghed om dit boligsalg Når det er tid til at sætte en…

Sådan passer du på dig selv på nettet

Sociale medier har skabt mindre tryghed for alle I løbet af …

Derfor bør du overveje alarmovervågning

Derfor skal du vælge alarmovervågning   Enhver boligejer ken…

Alternate Text
Top