Indbrud

Stilladser er en tyveri-stige

Stilladser er en tyveri-stige - Artikel Banner

Stilladser som en åben invitation

Tyve er trænede til at se mulighederne omkring sig. Det er en skræmmende tanke, men et stillads kan næsten blive betragtet som en åben invitation for de såkaldte ”klatretyve”. Stilladset giver tyven en fabelagtig mulighed for at tilgå lejligheder, som ellers ville være helt uden for rækkevidde. En del tyve benytter også chancen til at tjekke selve stilladset for dyrt værktøj, som de kan nuppe og sælge videre med fortjeneste.

 

Slip for indbrud i dit hjem

Det er helt forfærdeligt at opleve indbrud i dit private hjem. Det er en ubehagelig tanke, at fremmede mennesker har rodet i skuffer og skabe og haft fingrene i dine personlige ejendele. Det føles grænseoverskridende. Heldigvis er der mange ting, som du kan gøre for at forbygge indbrud. Brug af lys og lyd i hjemmet har vist sig at være uhyre effektivt, da tyve ikke ønsker at komme besøg, når der er nogen hjemme. Tyverialarmer og nabohjælp er også en rigtig god løsning på problemet. Hvis du har stilladser stående op ad din bygning, er det rigtig vigtigt, at vinduerne er af en vis kvalitet. Nyere vinduer er langt sværere for ubudne gæster at komme ind ad. Det er dermed en effektiv metode til at undgå, at tyvene bruger stilladser til indbrud.

 

Sådan undgår du tyveri på byggepladsen

Indbrud på byggepladser er noget, som sker ret hyppigt. Det er en kæmpe gene for håndværkerne. Både fordi udstyret og værktøjerne ofte har kostet en formue, men også fordi et tyveri kan forsinke hele arbejdsprocessen. Det er derfor super vigtigt at sikre byggepladsen ordentligt. Det kan f.eks. gøres med kameraovervågning, der monteres i kameratårne rundt omkring på pladsen.

Andre artikler
Brug for midlertidig, men tyverisikker opmagasinering?

I en verden, hvor sikkerhed er af største betydning, er det …

Indbrudssikring med balusterhegn

Balusterhegn - en elegant sikkerhedsløsning til dit hjem Når…

Sådan undgår du indbrud på din båd

Beskyt din fritidsbåd, når du ikke sejler Der er i virkeligh…

Seneste indlæg
Brug for midlertidig, men tyverisikker opmagasinering?

I en verden, hvor sikkerhed er af største betydning, er det …

Indbrudssikring med balusterhegn

Balusterhegn - en elegant sikkerhedsløsning til dit hjem Når…

Godkendte nøgletyper af forsikringsselskaber

Når det kommer til forsikringsdækning for tabte eller stjåln…

Alternate Text
Top