Indbrud

Sådan undgår din virksomhed hacking

Sådan undgår din virksomhed hacking  - Artikel Banner

Når man har fået sin digitale forretning på benene

Det er en lykkens tid, når man for første gang ser ens entreprenørskab få vind under sejlene. Man er nu en del af en helt særlig elite, der har formået at skabe en digital forretning, men man er også en del af en sårbar gruppe, som kan blive offer for hacking. Selvom der derfor skal være tid til jubel og anerkendelse i lange baner, må man ikke stoppe med at innovere og holde sig opdateret på, hvordan man bedst sikrer sin innovation mod tyveri og misbrug. Det gælder derfor både for de nyudklækkede, små virksomheder og youtubere såvel som de mellemstore og helt store digitale virksomheder.  I dette indlæg vil du få råd til at sikre din virksomhed, så du bedst muligt kan undgå hacking af din software og data. Det er ikke kun en garanti, du skylder dig selv, men særligt også dine kunder/brugere.

 

Derfor er det vigtigt at beskytte sin virksomheds software

I takt med digitaliseringen og teknologiens indtog i alle afkroge af virksomheders daglige drift, er der åbnet et helt nyt hav af kriminalitet. Det kan være svært – uanset, hvor stor en virksomhed man har – at følge med i den utrættelige udvikling og den konstante udklækning af nye hackere på verdensplan. Det er ikke desto mindre en enorm vigtig del af en succesfuld digital forretning, at man har styr på at beskytte sine data og software mod netop hacking. Det er det, fordi din software er en af kernesøjlerne i din virksomhed og derfor din virksomheds succes, og der er derfor ingen grund til at spare på sikringen af dette område.

 

Sådan undgår du bedst muligt at hacking af software

Her vil du finde eksperters bedste råd til at sikre din virksomhed mod data-misbrug og hacking. Disse råd er særligt rettet mod mindre virksomheder, der ikke har råd til at have folk ansatte til at stå for it-sikkerheden, selvom dette bestemt er noget, du bør prioritere. Her er der både råd til, hvordan du laver det bedste præventive setup samt, hvad du løbende skal gøre:

 

  • Backup: Det allervigtigste, som du kan gøre, er at investere i en backup. Det giver dig muligheden for til hver en tid at reetablere oplysninger og data, så man i det mindste ikke kan blive afpresset den vej. Hav både en backup i skyen samt en fysisk harddrive.
  • Lær dine brugere og medarbejdere ikke at klikke på hvad som helst: Ofte vil hacking eller virus vise sig igennem mærkelige links og filer, der pludseligt popper op på din hjemmeside eller i dit mailsystem. Sørg derfor for, at dine medarbejdere og kunder ved præcist, hvad der hører til jeres systemer, og hvad der ikke gør.
  • Skip ikke opdateringer: Når din software siger, at den skal opdateres, så gør det. Det gælder både for din computer og dine egne systemer. Når man opdaterer, kommer der også automatisk en backup af dit system.

 

Hvis du sørger for alle disse ting i din digitale forretning, er du rigtig godt sikret mod hacking af software.

 

Andre artikler
Brug for midlertidig, men tyverisikker opmagasinering?

I en verden, hvor sikkerhed er af største betydning, er det …

Indbrudssikring med balusterhegn

Balusterhegn - en elegant sikkerhedsløsning til dit hjem Når…

Sådan undgår du indbrud på din båd

Beskyt din fritidsbåd, når du ikke sejler Der er i virkeligh…

Seneste indlæg
Brug for midlertidig, men tyverisikker opmagasinering?

I en verden, hvor sikkerhed er af største betydning, er det …

Indbrudssikring med balusterhegn

Balusterhegn - en elegant sikkerhedsløsning til dit hjem Når…

Godkendte nøgletyper af forsikringsselskaber

Når det kommer til forsikringsdækning for tabte eller stjåln…

Alternate Text
Top